Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Με ποιον πασίγνωστο πρώην παίκτη του Survivor υπήρξε ζευγάρι η Λίνα Σακκά - Το σούσουρο για την «επανένωση» μετά από 18 χρόνια!

Από τους πλέον αναγνωρισμένους Έλληνες ηθοποιούς

21 Αυγούστου 2022 18:53
Με ποιον πασίγνωστο πρώην παίκτη του Survivor υπήρξε ζευγάρι η Λίνα Σακκά - Το σούσουρο για την «επανένωση» μετά από 18 χρόνια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίνα Σακκά γεννήθηκε στην Κύμη στις 10 Ιουνίου 1976.Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην σειρά του ΑΝΤ1 «Η Εκδρομή» τη σεζόν 2014 – 2015. Για αρκετά χρόνια ήταν ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό, Γιώργο Χρανιώτη, που μας είχε απασχολήσει ιδιαίτερα με την παρουσία του στο Survivor.

Αργότερα, διατηρούσε σχέση με τον γυμναστή Μάρκο Καραμάνη, με τον οποίο μάλιστα απέκτησε ένα γιο, τον Μάριο (16 Ιανουαρίου 2012).

Το ζευγάρι χώρισε πριν ακόμη γεννηθεί ο γιος τους, με τις σχέσεις τους να παραμένουν φιλικές και πάρα πολύ καλές και η ίδια είχε πει σχετικά: “Δεν ταιριάξαμε σαν νοοτροπία ζωής, σαν φιλοσοφία ζωής. Ο καθένας είχε έναν διαφορετικό τρόπο που έβλεπε τα πράγματα”. Ωστόσο, έχουν διατηρήσει καλές σχέσεις για χάρη του μικρού και είναι πλέον φίλοι”.

Δείτε επίσης: Έκανε παιδί, έζησε «διπλή» τραγωδία και άλλαξε επάγγελμα: Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει η Λίνα Σακκά

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Χρανιώτη πάντως, μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 22 χρόνια από τη συνεργασία τους στη δημοφιλή σειρά του ANT1 “Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο”, όμως οι δυο τους συνεχίζουν να έχουν μια δυνατή φιλία. Μάλιστα πόζαραν γεμάτοι χαρά το 2019 στο θέατρο «Θησείον». Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του πρώην συντρόφου της και τον απόλαυσε στη σκηνή σε μια πολύ δυνατή ερμηνεία.

χρανιωτησ-γιωργοσ-λινα-σακκα-21-8

Ο Γιώργος Χρανιώτης πρωταγωνιστούσε τότε στη θεατρική παράσταση “Δέκα διάλογοι για το Σεξ” του Άρτουρ Σνίτσλερ μαζί με την Θεοδώρα Τζήμου. Στο τέλος της παράστασης, η Λίνα Σακκά έδωσε συγχαρητήρια στον καλό της φίλο και χαμογέλασαν στους φωτογράφους!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share