Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Κλέβει» τις εντυπώσεις και ως νοικοκυρά: Η Ρούλα Κορομηλά όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Βάζει μπουγάδα με την πιο... casual εμφάνιση!

Με κορδέλα στα μαλλιά και το μπουρνούζι της

21 Αυγούστου 2022 15:59
«Κλέβει» τις εντυπώσεις και ως νοικοκυρά: Η Ρούλα Κορομηλά όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Βάζει μπουγάδα με την πιο... casual εμφάνιση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις προάλλες είδαμε την Ρούλα Κορομηλά να ετοιμάζεται στο μπάνιο της φορώντας μόνο το μπουρνούζι της προκαλώντας "σάλο" στα σχόλια, με την ίδια να δημοσιεύει άλλη μία φωτογραφία της με το ίδιο ρούχο στο ίδιο μέρος, όμως αυτή τη φορά για εντελώς διαφορετικό λόγο.

Μπορεί να είναι πάντα κομψή και πάντα περιποιημένη, αλλά θέλει αυτή η κομψότητα να αντιπροσωπεύει και το σπίτι της. Έτσι, αποφάσισε να κάνει μερικές δουλειές ξεκινώντας από τα άπλυτα ρούχα της. Έβαλε πλυντήριο και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, τονίζοντας πως θέλει να βλέπει τα αντικείμενά της καθαρά, ενώ σιχαίνεται και τους λεκέδες.

Δείτε επίσης: Καθηλώνει η 65χρονη Ρούλα Κορομηλά: Η τολμηρή φωτογραφία στο μπάνιο του σπιτιού της

Η Ρούλα Κορομηλά στον ρόλο της νοικοκυράς

«Κάτασπρα, μαλακά και μυρίζουν φρεσκάδα και άρωμα λουλουδιών. Απλές. σωστές και καθαρές διαδικασίες… Είμαι φαν της τάξης, της συνέπειας, της καθαριότητας και της καθαρότητας βεβαίως. Μισώ τους λεκέδες».

ρουλα-κορομηλα-νοικοκυρα-μπανιο-21-8

Από το σαλόνι της βλέπει θέα την πισίνα στον κήπο - Η αξιοζήλευτη βίλα της στην Κηφισιά

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι καθημερινή χρήστης του Instagram. Στο προφίλ της μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τις βόλτες της αλλά και τα ανίψια της που υπερλατρεύει.

Πολλές φορές λοιπόν μέσα από το προφίλ της έχουμε δει και διάφορες γωνιές του σπιτιού της. Η πρώην παρουσιάστρια μένει σε μια πολύ εντυπωσιακή βίλα στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στην Κηφισιά.

Η μεζονέτα έχει κλασικό αλλά απλό στιλ, με vintage στοιχεία και το αποτέλεσμα δίνει μια αίσθηση καθαρότητας, ζεστασιάς και φιλοξενίας. «Ασημί και λευκό είναι οι αποχρώσεις που αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματα μου», είχε σχολιάσει για τη διακόσμηση του σπιτιού της σε παλαιότερη ανάρτησή της η Ρούλα Κορομηλά.

Εσωτερική σκάλα, ξύλινες λεπτομέρειες, μια μεγάλη και μοντέρνα κουζίνα, όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα κάνουν το σπίτι της να μοιάζει άνετο και πολυτελές. Όμορφοι, ιδανικοί για χαλάρωση και οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού της Ρούλας Κορομηλάς, ένας υπέροχος κήπος με μια πισίνα, ανάσα δροσιάς και χαλάρωσης για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share