Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η μέρα που ξέφυγε στον «αέρα» και θέλει να ξεχάσει ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Βγάλε τον σκασμό ανόητε - Θα μου πεις εμένα...»

Ποιος κατάφερε να τον εκνευρίσει και ποια ήταν η κατηγορία;

21 Αυγούστου 2022 13:46
Η μέρα που ξέφυγε στον «αέρα» και θέλει να ξεχάσει ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Βγάλε τον σκασμό ανόητε - Θα μου πεις εμένα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη ένταση επικράτησε στον Real fm, στην εκπομπή τού Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος βγήκε… εκτός εαυτού με τις «κατηγορίες» που δέχθηκε. Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος εκνευρίστηκε και απάντησε πολύ έντονα σε μήνυμα ακροατή, λίγο μετά το σχόλιό του για τη Ρωσία του Πούτιν.

Δείτε επίσης: Έκτακτη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Όπως διαβάσαμε, προφανώς ο ακροατής του έγραψε κάτι για την Παλαιστίνη που εξόργισε τον Χατζηνικολάου. «Μπες και βρες στο διαδίκτυο τη συνέντευξη που πήρα από το Αραφάτ και μετά να βγάλεις τον σκασμό» του είπε, και ανέφερε ότι βαρέθηκε με τους ανώνυμους του διαδικτύου αλλά και των μέιλ που του στέλνουν βρίζοντας και ρίχνοντας λάσπη. «Θα μου πει εμένα για τους Παλαιστίνους το χθεσινό παιδάκι» πρόσθεσε και χαρακτήρισε τον ακροατή του «ανόητο» –όχι μόνο μια φορά!

Ποιους υπουργούς και υφυπουργούς εννοούσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο καυστικό ραδιοφωνικό σχόλιό του, χαρακτηρίζοντάς τους «Μαυρογιαλούρους»; Φυσικά δεν τους κατονόμασε στον αέρα, αλλά, προφανώς, είναι αυτοί που αντί να ασχολούνται με τα υπουργικά τους καθήκοντα, «κόβουν πίτες, κάνουν επισκέψεις στις τοπικές οργανώσεις, πίνουν καφεδάκια στα σπίτια, κάνουν γεύματα στις ταβέρνες, αλλά έχουν εγκαταλείψει τα υπουργεία τους» όπως σχολίασε.

νικοσ-χατζηνικολαου-21-8

Και επειδή ο Χατζηνικολάου είναι από τους καλά ενημερωμένους στα περί της Νέας Δημοκρατίας, έχει σημασία όταν υποστηρίζει ότι η δήλωση Μητσοτάκη πως δεν θα υπάρξει αλλαγή τού εκλογικού νόμου αποτελεί «μήνυμα προς το εσωτερικό της κυβέρνησης». Ανέφερε στο σχόλιό του, στην εκπομπή της Παρασκευής, στον Real fm:

«Το βλέπουμε εμείς, το βλέπει και ο ίδιος (ο πρωθυπουργός) ότι ορισμένοι από τους υπουργούς και υφυπουργούς έχουν κατεβάσει τα μολύβια και ασχολούνται μόνο με τη επανεκλογή τους –μόνο με το πώς θα καταφέρουν να μαζέψουν σταυρούς στην κάλπη (…) Φορτσάρουν ορισμένοι από τους υπουργούς και τους υφυπουργούς αλλά όχι στα υπουργικά τους καθήκοντα. Φορτσάρουν στην επαφή με τους ψηφοφόρους.

»Κόβουν πίτες, κάνουν επισκέψεις στις τοπικές οργανώσεις, πίνουν καφεδάκια στα σπίτια, κάνουν γεύματα στις ταβέρνες, αλλά έχουν εγκαταλείψει τα υπουργεία τους. Και επειδή θα αρχίσει να πέφτει κράξιμο για τους συγκεκριμένους, κυρίως από τους πολίτες, οι οποίοι πλέον δεν έχουν τα κριτήρια της δεκαετίας του ’50 και του ’60, και επιλέγουν ποιον θα ψηφίσουν στις εκλογές με βάση το έργο, τη δραστηριότητα, τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της εποχής, ας προσέξουν οι συγκεκριμένοι ''Μαυρογιαλούροι'', διότι δεν θα βρουν στην κάλπη ούτε το δικό τους ψηφοδέλτιο.

Αυτό ήταν και το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός λέγοντας ότι πάμε για το τέλος τής τετραετίας και δεν υπάρχει θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου. Τους χτύπησε καμπανάκι ότι πρέπει και πάλι να ασχοληθούν με τα καθήκοντα που τους έχει αναθέσει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share