Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Κάθε φορά που η κοπέλα μου...» - «Έσπασε» τη σιωπή του για την νέα του σχέση ο Νίκος Βέρτης

Η αποκάλυψη του τραγουδιστή

21 Αυγούστου 2022 13:37
«Κάθε φορά που η κοπέλα μου...» - «Έσπασε» τη σιωπή του για την νέα του σχέση ο Νίκος Βέρτης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Βέρτης έχει καταφέρει να μη γνωρίζουμε πολλά για την προσωπική του ζωή, με μια αποκάλυψη όμως να αναφέρει εσχάτως, ότι βρίσκεται σε σοβαρή σχέση, έτοιμος για το μεγάλο «βήμα».

Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν ισχύει αφού όπως αποκαλύπτει ο ίδιος σε μια σπάνια εξομολόγηση που έκανε στο περιοδικό OK! και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη, κάθε φορά που του χρεώνουν μια σχέση, συνήθως είναι… ελεύθερος.

Η εξομολόγηση του Βέρτη για τη σχέση του

Και σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, και μια πολύ ωραία σύντροφο τα τελευταία χρόνια.

Καλά, ο Γιώργος είπε κάτι για πλάκα και το πήραν όλοι στα σοβαρά! Συνήθως κάθε φορά που λένε ότι έχω σχέση είμαι ελεύθερος.

Τσάμπα χάρηκα δηλαδή.

Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος, έχω κάνει τις σχέσεις μου, ξέρεις καλά ότι δεν τις διατυμπανίζω και αυτό γιατί δεν θέλω κάθε φορά η κοπέλα που είναι δίπλα μου να φοράει στην πλάτη της σαν στάμπα το όνομά μου. Εκτός από εκείνη που θα κάνω οικογένειά μαζί της. Αυτή τη στιγμή όμως δεν νιώθω ακόμα έτοιμος να κάνω ένα τέτοιο βήμα.

Δεν είναι λίγο καταπιεστικό να πρέπει να κρύβεσαι;

Μα δεν κρύβομαι. Μια χαρά ζω τη ζωή μου. Απλά δεν περπατάω μαζί με μια κοπέλα χέρι χέρι σε μέρη που θα μπορούσαν να μας δουν.

Άλλοι συνάδελφοί σου κρύβονται γιατί θέλουν να φαίνονται «διαθέσιμοι» στο γυναικείο κοινό τους.

Υποτίθεται πως ισχύει αυτό, αλλά εγώ δεν λειτουργώ έτσι. Ο κύριος λόγος που κρύβω τις σχέσεις μου είναι γιατί θέλω να τις προστατεύσω. Και αυτό, πίστεψέ με, έχει εκτιμηθεί πολύ. Γιατί με όσες γυναίκες έχουν περάσει από τη ζωή μου έχουμε κρατήσει επαφές, δεν έχω τσακωθεί ποτέ.

Έχεις κάνει και πολύχρονη σχέση που δεν μάθαμε ποτέ;

Ναι, έχω κάνει. Δεν ήταν δύσκολο να κρατήσω τις σχέσεις μου μακριά από τα φώτα γιατί με τις γυναίκες που ήμασταν μαζί μοιραζόμασταν το ίδιο σκεπτικό. Αλλιώς δεν θα μπορούσε να έχει διάρκεια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share