Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ξεκίνησαν... με εναλλακτικό τρόπο και είναι ευτυχισμένοι: Ο ξεχωριστός τρόπος που γνωρίστηκαν Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου

Έτσι άρχισε ο «φλογερός» τους έρωτας

21 Αυγούστου 2022 12:38
Ξεκίνησαν... με εναλλακτικό τρόπο και είναι ευτυχισμένοι: Ο ξεχωριστός τρόπος που γνωρίστηκαν Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου ζουν την πλήρη ευτυχία, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, με την ηθοποιό να είναι σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη και τα ευχάριστα να πλησιάζουν.

Το ζευγάρι, μάλιστα, έχει διαμορφώσει αντίστοιχα το σπίτι του, περιμένοντας να έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους. Αυτό που εντυπωσιάζει, πάντως, είναι το πώς ξεκίνησε και προχώρησε η σχέση τους.

Ο... παράξενος τρόπος γνωριμίας τους

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου γνωρίστηκαν διαδικτυακά, μέσα από το Instagram και η σχέση τους εξελίχθηκε γρήγορα. Και παρόλο που οι ίδιοι είναι αρκετό καιρό μαζί, η σχέση τους χαρακτηρίζεται από απόλυτη ιδιωτικότητα καθώς τα κοινά στιγμιότυπα στα social media και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι μετρημένες.

«Το να είσαι με έναν άνθρωπο πολύ γνωστό και αγαπητό στον κόσμο προσελκύει αναπόφευκτα κάποιο ενδιαφέρον- και μια χαρά είναι αυτό. Δεν είναι όμως ζητούμενο. Δεν σημαίνει κάτι στην πραγματικότητα, στη ζωή μου. Πιστεύω, πάντως, πως έχω καταφέρει να υπάρχει ισορροπία», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share