Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Χώρισαν σκληρά κι εκείνος βρήκε παρηγοριά στην Πάνια: Η σχέση του Νίκου Καρβέλα με πασίγνωστη ηθοποιό που ελάχιστοι θυμούνται (photos)

Μια σχέση που... ζήλευαν όλοι οι άνδρες στην Ελλάδα

21 Αυγούστου 2022 10:04
Χώρισαν σκληρά κι εκείνος βρήκε παρηγοριά στην Πάνια: Η σχέση του Νίκου Καρβέλα με πασίγνωστη ηθοποιό που ελάχιστοι θυμούνται (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Καρβέλας έχει απασχολήσει κατά καιρούς τη δημοσιότητα με τις σχέσεις του, βιώνοντας εσχάτως εκ νέου την χαρά της πατρότητας με την Έλενα Φερεντίνου, προερχόμενος από το γάμο του με την Αννίτα Πάνια.

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο κράτησε άριστες σχέσεις για χάρη του γιου τους, Ανδρέα. Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας μέχρι σήμερα διατηρούν στενή φιλία, αφού μάλιστα ο τραγουδοποιός επισκέπτεται το σπίτι της παρουσιάστριας στην Καλαμάτα με τη σύντροφό του, ενώ έχει φροντίσει και για τις εξαιρετικές σχέσεις όλων με τον εξίσου μεγάλο του έρωτα, την Άννα Βίσση.

Ένα πάθος που «έσβησε» νωρίς...

Η σχέση που ελάχιστοι θυμούνται, όμως, είναι με άλλη πασίγνωστη καλλιτέχνιδα. Για όσους το έχουν ξεχάσει, πρόκειται τη Ζέτα Δούκα, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός συμμετέχοντας στη ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση «Μάλα». Σε αυτή την παράσταση γνώρισε και ήρθε πιο κοντά με τον μουσικοσυνθέτη. Τότε ένας παθιασμένος έρωτας ξεκίνησε για τους δυο τους, ο οποίος όμως δεν έμελλε να κρατήσει.

Νίκος Καρβέλας και Ζέτα Δούκα

«Ήμουν σε μια σχέση η οποία ήταν αυτή που ήταν. Ο άνθρωπος αυτός ήταν και εξακολουθεί να είναι σημαντικός για τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Όσο αμφιλεγόμενος κι αν θεωρείται εξαιτίας της προσωπικότητας του. Όποιος βρισκόταν δίπλα του έπρεπε να περάσει από κόσκινο.

Νίκος Καρβέλας και Ζέτα Δούκα σχέση

Εκείνη την περίοδο ήμουν εντελώς χαμένη. Από την άλλη ήταν λογικό. Ήμουν στα πρώτα μου βήματα, δεν ήξερα τι μου γινόταν, προσπαθούσα να είμαι καλή στη δουλειά μου για να αισθανθώ εντάξει με τον εαυτό μου. Ήθελα ο κόσμος να δει αυτό που κάνω και όχι με ποιον είμαι, παρόλο που ήταν δύσκολο» έχει δηλώσει η επιτυχημένη ηθοποιός για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share