Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Όπου φύγει-φύγει» η Άντζελα Δημητρίου: «Οι άντρες είστε ανώμαλοι στο μυαλό...»

Για ποιο λόγο το δήλωσε;

20 Αυγούστου 2022 20:17
«Όπου φύγει-φύγει» η Άντζελα Δημητρίου: «Οι άντρες είστε ανώμαλοι στο μυαλό...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «YOU» είχε παραχωρήσει πριν χρόνια η Άντζελα Δημητρίου και, μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στις απιστίες που έχε δεχτεί και τη σχέση της με τους άνδρες.

Δείτε επίσης: Αποκαλύψεις «φωτιά» για τον Διονύση Σχοινά: Η κρυφή σχέση με την Κοκκίνου, η Γαρμπή και η «αγκαλιά» της Άντζελας Δημητρίου!

Τι ήταν αυτό που μπορεί να σου γύριζε το μάτι και να χώριζες;

«Η απιστία. Την έχω ζήσει πολλάκις».

Όταν έχει κάποιος την Άντζελα Δημητρίου μπορεί να την κερατώσει;

«Έλα μου ντε! Εγώ δεν ήθελα να αγαπάει την Άντζελα Δημητρίου, ήθελα να αγαπάει την Αγγελική που ήταν μέσα στο σπίτι της κυρία. Βρε κερατά, αφού έχεις εμένα γιατί το κάνεις; Δυστυχώς αγάπη μου οι άντρες είστε ανώμαλοι στο μυαλό».

Σούσουρο με την Άντζελα Δημητρίου: Η απάντηση για την νέα σχέση - «Είναι ο ιδανικός...»

Η Άντζελα Δημητρίου δεν έχει ποτέ διστάσει να μιλήσει από καρδιάς για την προσωπική της ζωή, με την ίδια να προχωρά σε μια μεγάλη εξομολόγηση στο «Τι λες τώρα».

Αποκάλυψε γιατί τώρα πια δεν βγαίνει τόσο συχνά στη τηλεόραση, αν είναι «θυμωμένη» με τους δημοσιογράφους, πως βίωσε το πρόβλημα υγείας που είχε στις φωνητικές τις χορδές και σε τι φάση βρίσκεται σήμερα η υγεία της. Τέλος μας αποκαλύπτει πως θέλει να είναι ο άντρας που θα βρίσκεται στο πλευρό της και θα την κάνει ευτυχισμένη και με μια ατάκα της «φωτιά» κατακεραυνώνει τους πρώην της.

Τα λόγια της Δημητρίου για τα προσωπικά της

«Αν τα έχεις πει όλα για τη ζωή σου, τι να βγεις να πεις στις συνεντεύξεις;», δήλωσε η κ. Δημητρίου, που μίλησε και για τη συνεργασία που τη σημάδεψε.

«Η Άντζελα Δημητρίου σκέφτεται τελείως διαφορετικά από ότι σκεφτόταν τότε», ανέφερε.

«Μετά το χειρουργείο στις φωνητικές χορδές τραγούδησα μετά από πολλούς μήνες. Πλέον ακούτε μια άλλη Άντζελα! Έπρεπε να γίνει το χειρουργείο γιατί αν το άφηνα θα είχα πρόβλημα», μίλησε για τη χειρουργική της επέμβαση.

«Πριν βγω να τραγουδήσω κάνω φωνητική έχω ένα πολύ καλό δάσκαλο», αποκάλυψε.

«Γυμνάζομαι και είμαι στα καλύτερα μου. Κάνω καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής και έχω ράψει το γλυκό μου στοματάκι», τόνισε για την καθημερινότητα της.

«Στο σπίτι είμαι η κλασσική μαμά και η καλή νοικοκυρά», δήλωσε πως είναι μια κλασσική γυναίκα.

«Μου αρέσουν τα γκουρμέ φαγητά αλλά δεν τα τρώω εγώ», είπε χαριτολογώντας.

«Δεν είμαι άτυχη, ίσα ίσα πάρα πολύ τυχερή στα προσωπικά μου. Αυτοί όλοι δεν ξέρουν που βρίσκονται ενώ εγώ ξέρω και πατάω στα πόδια μου», σημείωσε για τους άνδρες της ζωής της.

Και συνέχισε «δεν μου λείπει η συντροφικότητα. Μου αρέσει καλύτερα να είμαι μόνη μου παρά να έχω τον οποιοδήποτε στο κεφάλι μου και να με κουράζει».

«Ο ιδανικός σύντροφος θα έπρεπε να αγαπήσει όλα αυτά που έχω αποκτήσει. Την οικογένεια μου και μετά εμένα», δήλωσε για τον ιδανικό σύντροφο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share