Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Μετά από πολλή αγωνία...» - Η άγνωστη περιπέτεια του Νίκου Μουτσινά με την υγεία του

Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

20 Αυγούστου 2022 14:28
«Μετά από πολλή αγωνία...» - Η άγνωστη περιπέτεια του Νίκου Μουτσινά με την υγεία του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς μοιράζεται πάντοτε τις προσωπικές του στιγμές με το κοινό, που τον ακολουθεί, όντας εξαιρετικά ενεργός στα social media, με τον παρουσιαστή να αναφέρεται σε μια περιπέτεια που σημείωσε με την υγεία του.

Προ μηνών, ο Μουτσινάς επέστρεψε στην εκπομπή του, έπειτα από περιπέτεια με τον κορωνοϊό και, όπως αποκάλυψε, είχε τη μετάλλαξη Όμικρον 2.

Η αποκάλυψη του παρουσιαστή για την υγεία του

Ήταν, πια, αρνητικός και επέστρεψε στην εκπομπή μιλώντας και τραγουδώντας για την περιπέτειά του. «Νεκρανάσταση! Καλή σεζόν! Πω πω, μια βδομάδα. Ανανεωμένος, πολύ καλοζωϊσμένος. Κανονικά δύο εβδομάδες δεν πρέπει να καθόμαστε; Εγώ με αγωνία, αρνητικός στις 5 μέρες να πάρω το πιστοποιητικό και δεν δίνουν. Το καλό είναι ότι είχα την Όμικρον 2 και θεωρώ ότι εμένα μου μεγάλωσαν τα πράγματα και δεν μίκρυναν όπως στη Δέλτα», είπε στην αρχή της εκπομπής ο παρουσιαστής, έχοντας πάντοτε τους δικούς του ανθρώπους δίπλα του.

Στο επόμενο μέρος της εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς τραγούδησε: «Ζω, μετά τον covid, ζω», σημειώνοντας ότι μαζί με εκείνον στις υποχρεώσεις του την ίδια μέρα επέστρεψε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε βρεθεί επίσης θετικός στον κορωνοϊό πριν από μία εβδομάδα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share