Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Με τεράστιους χώρους σε όλα τα δωμάτια και ατελείωτο κήπο: Αυτό είναι το σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Πραγματικά εντυπωσιακό σε κάθε του σημείο

20 Αυγούστου 2022 13:35
Με τεράστιους χώρους σε όλα τα δωμάτια και ατελείωτο κήπο: Αυτό είναι το σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ζουν πανευτυχείς στο σπίτι τους στον Νέο Βουτζά μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, τα οποία μεγαλώνουν στην φύση και μακριά από τη βαβούρα του κέντρου της Αθήνας σε έναν υπέροχο χώρο.

Το σπίτι είναι πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό τοπίο της περιοχής, τόσο από θέμα διακόσμησης όσο κι από θέμα δομής, καθώς ο εξωτερικός χώρος του είναι εξοπλισμένος με κοτέτσι, μποστάνι, θερμοκήπιο κι όχι μόνο. Μία πισίνα και μία υπέροχη θέα ολοκληρώνουν αυτό που εμείς ονομάζουμε ονειρικό κήπο. Τσέκαρέ το στις παρακάτω φωτογραφίες και καλή σου απόλαυση.

Ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού είναι πραγματικά παραμυθένιος και θυμίζει εξώφυλλο περιοδικού. Συγκεκριμένα, ο κήπος του είναι τεράστιος και καταπράσινος. Σε κάθε γωνιά υπάρχουν λουλούδια και δένδρα. Επίσης, έχουν διακοσμήσει την αυλή με όμορφες πήλινες γλάστρες σε διαφορετικά μεγέθη, ενώ το χρώμα που έχουν οι τοίχοι του εξωτερικού χώρου είναι εξαιρετικά ιδιαίτερο.

Επιπλέον, η τραπεζαρία του κήπου είναι απλή και συνδυάζεται αρμονικά με το χώρο, δημιουργώντας αισθητικά ένα ονειρεμένο αποτέλεσμα από άλλη εποχή. Παράλληλα, στην αυλή υπάρχουν ξύλινα και μεταλλικά παγκάκια και τραπεζάκια με μια vintage αισθητική.

Και μπορεί να μην το περίμενες, αλλά ο Σάκης Ρουβάς έχει δημιουργήσει το δικό του μποστάνι.

Πέρα από τα οπωροφόρα δένδρα, διαθέτει ένα μποστάνι με κάθε λογής λαχανικά, το οποίο λατρεύει να περιποιείται. Μάλιστα, έχει δημιουργήσει και ένα θερμοκήπιο για να προστατεύει τα λαχανικά του.

Τέλος, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της, έχουν στον κήπο τους και μια μεγάλη πισίνα, όπου περνούν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τα παιδιά τους τους καλοκαιρινούς μήνες του έτους.

Το εντυπωσιακό και ζεστό εσωτερικό

Όσο για το εσωτερικό, στους περισσότερους χώρους του σπιτιού επικρατούν τα γήινα χρώματα, ενώ ένα μεγάλο και αρχοντικό τζάκι δεσπόζει στο σαλόνι του σπιτιού.

Πολύ καλαίσθητη είναι και η κουζίνα τους, στην οποία είδαμε πρόσφατα την Κάτια Ζυγούλη να μαγειρεύει και να αποκαλύπτει το βομβαρδισμένο τοπίο που επικρατούσε μετά. Εχουμε δει όμως πολλές φορές και τον Σάκη Ρουβά να μαγειρεύει, είτε μόνος είτε με τα παιδιά του.

To σπίτι διαθέτει επίσης πισίνα και γυμναστήριο, αφού όλη η οικογένεια λατρεύει τα σπορ και την προπόνηση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share