Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ούτε Μιχαλόπουλος ούτε Γαλακτερός: Ο άνδρας που «διέλυσε» τη Ρούλα Κορομηλά - «Ήταν τραγικά, δεν ήθελα να τον βλέπω μπροστά μου...»

Δεν πέρασε και καλά ειδικά μετά τον χωρισμό...

20 Αυγούστου 2022 13:08
Ούτε Μιχαλόπουλος ούτε Γαλακτερός: Ο άνδρας που «διέλυσε» τη Ρούλα Κορομηλά - «Ήταν τραγικά, δεν ήθελα να τον βλέπω μπροστά μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά είχε στο παρελθόν απασχολήσει για πολλά χρόνια και έντονα με την προσωπική της ζωή, πραγματοποιώντας δύο γάμους με τους Πάνο Μιχαλόπουλο και Νάσο Γαλακτερό, αλλά δεν ήταν κι εκείνοι που τη σημάδεψαν.

Η Ρούλα Κορομηλά, που μέχρι σήμερα εντυπωσιάζει με το σώμα της, και ο Ιταλικής καταγωγής τηλεσκηνοθέτης Στέφανο Σαρτίνι διατηρούσαν σχέση για έξι χρόνια. Παράλληλα, ήταν και συνεργάτες αφού εκείνος ήταν ο σκηνοθέτης του «Μπράβο».

Η σχέση αυτή ξεκίνησε μετά το διαζύγιο της παρουσιάστριας από τον Νάσο Γαλακτερό κι απασχόλησε πολύ τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την εποχή εκείνη.

Η εξομολόγηση της Ρούλας για τη σχέση με τον Σαρτίνι

Πες μου για τον Σαρτίνι λοιπόν. Από τη σχέση αυτή τι σου έχει μείνει;

Έζησα με αυτό τον άνθρωπο 6 χρόνια. Τον αγάπησα πάρα πολύ. Ήταν 6 από τα ωραιότερα χρόνια της ζωής μου. Και της προσωπικής και της επαγγελματικής. Θα ήμουν- πώς να το πω;- γελοία να βγω και να πω αν έκανα πράγματα για τον Σαρτίνι και τι περάσαμε με τον Σαρτίνι, τι βγήκε από αυτή τη σχέση.

Εσύ βγήκες πληγωμένη από αυτή τη σχέση;

Κοίταξε. Δεν βγήκα πληγωμένη. Όταν χωρίζεις, τον πρώτο καιρό τα πράγματα είναι συγκεχυμένα και για να ξεπεράσεις τον άλλον δεν πρέπει να τον βλέπεις μπροστά σου.

Εσύ όμως τον έβλεπες.

Άρα, έλα στη θέση μου, που χώρισα με έναν άνθρωπο μετά από 6 χρόνια και ήμουν υποχρεωμένη να τον βλέπω καθημερινά. Ήταν τραγικά. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για μένα να το ξεπεράσω. Σχεδόν ακατόρθωτο. Και όλα αυτά που λένε, ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε επαγγελματικά, να βγαίνουμε σαν φίλοι και να βλεπόμαστε, πιστεύω ότι δεν συμβαίνουν ούτε στους εξωγήινους. Μπορείς να ξεπεράσεις έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει όταν τον βλέπεις να φλερτάρει με άλλες γυναίκες που του κολλάνε ή ερωτευμένο με άλλη γυναίκα; Με ρωτάτε εμένα τι πέρασα 8 μήνες;

Άντεξες όμως.

Εγώ ξέρω πώς άντεξα να κάνω εκπομπή. Να διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου, τη δική του, τις ισορροπίες, το να μη βγαίνουν προς τα έξω πράγματα που θίγουν εμένα ή εκείνον. Εκεί ήταν που κουράστηκα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share