Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023

Τύφλα να' χει η Αθήνα σε επίσκεψη Αμερικανού προέδρου: Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας στο γάμο Μαυρίκιου Μαυρικίου και Ιλάειρας Ζήση

Οι καλεσμένοι θα περάσουν... από τρία στάδια

20 Αυγούστου 2022 12:50
Τύφλα να' χει η Αθήνα σε επίσκεψη Αμερικανού προέδρου: Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας στο γάμο Μαυρίκιου Μαυρικίου και Ιλάειρας Ζήση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν νομίζετε, ότι τα μέτρα ασφαλείας στην Αθήνα σε επίσκεψη Αμερικανού προέδρου παραπέμπουν σε... άστακο, τότε ίσως θα έπρεπε να μάθετε τα αντίστοιχα στο γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση, που θα γίνει στη Λεμεσό την επόμενη Κυριακή (28/8).

Ο πρώτος, με μακροσκελή του ανάρτηση, θέλησε να ενημερώσει πως θα υπάρχουν μέτρα ασφαλείας στο τραπέζι του γάμου καθώς έχει πάρει πάρα πολλά μηνύματα από ανθρώπους που θέλουν να πάνε να του ευχηθούν χωρίς να είναι καλεσμένοι, έχοντας νωρίτερα μοιράσει προσκλητήρια... από χρυσάφι.

Η ενημέρωση του Μαυρίκιου για... τα μέτρα ασφαλείας

«Αγαπημένες μας φίλες και φίλοι, όπως όλοι γνωρίζετε την επόμενη Κυριακή 28/08 είναι ο γάμος μας στη Λεμεσό. Με αυτήν την ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα σημαντικό για εμάς θέμα. Κατανοούμε και σας ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη αγάπη και στήριξη σας όλους αυτούς τους μήνες. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, όσοι από εσάς θέλετε να είστε κοντά μας εκείνη τη μέρα και δεν έχετε λάβει προσκλητήριο γάμου μπορείτε να έρθετε και να μας ευχηθείτε στην εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα (Χαράκη), Λεμεσού στις 5.00 μ.μ.

Η είσοδος στο Monte Caputo για την δεξίωση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και θα πραγματοποιείται με έλεγχο 3 σταδίων ασφαλείας από ομάδα security. 1. Επίδειξη του προσκλητηρίου (Πρέπει να το φέρετε μαζί σας) 2. Έλεγχος στις λίστες καλεσμένων για διασταύρωση (Πρέπει να είστε καλεσμένοι και να βρίσκεστε στη λίστα) 3. Απάντηση σε ερωτήσεις ασφαλείας που θα κάνουν οι security στην είσοδο.

Ο λόγος που θα ληφθούν αυτά τα μέτρα είναι ότι λαμβάνουμε εκατοντάδες μηνύματα ότι πολλοί θέλουν να έρθουν χωρίς να είναι καλεσμένοι ενώ οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί κανείς ή να μη βρει κάπου να καθήσει ή ακόμα χειρότερα να τραυματιστεί. Είμαστε υποχρεωμένοι να προνοήσουμε για την ασφάλεια των καλεσμένων μας, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν από Ελλάδα και εξωτερικό για να είναι κοντά μας αλλά και για την άψογη διεξαγωγή της τελετής», έγραψε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share