Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Χάθηκε για πάντα...» - Ο καρκίνος «χτύπησε» τον Γιώργο Παπαδάκη

Οι τραγικές στιγμές του παρουσιαστή

20 Αυγούστου 2022 09:13
«Χάθηκε για πάντα...» - Ο καρκίνος «χτύπησε» τον Γιώργο Παπαδάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει μιλήσει στο παρελθόν ορισμένες φορές για την προσωπική του ζωή και δεν έχει κρύψει τις τραγωδίες, που έχει περάσει σε όλη την πορεία του.

Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα», είναι από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους, ξεκαθάρισε πρόσφατα τα πράγματα σχετικά με την αποχώρησή του. Ο ίδιος, είναι αρκετά δεμένος με την οικογένειά του, η οποία έχει μια τραγική ιστορία, καθώς ο καρκίνος «χτύπησε» τα αδέρφια του, τα οποία και έχασε σε κατά γενική ομολογία μικρή ηλικία.

Οι προσωπικές τραγωδίες του Παπαδάκη

«Έχω χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο, έχω χάσει τη μητέρα μου από καρκίνο, όλους σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Έχασα τον αδελφό μου στα 49 του χρόνια, έχασα την αδελφή μου στα 52 της χρόνια. Έχω την οικογένεια μου, αλλά έχω και τους φίλους μου. Τους φίλους μου που φροντίζουν να περνάνε μηνύματα ζωής. Για αυτό θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ», είχε δηλώσει ο Γιώργος Παπαδάκης παλιότερα σε συνέντευξή του.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε μεγάλη αδυναμία στην αδελφή του που έχασε στις 19 Απριλίου του 2016. Μάλιστα είχε πει: «Όταν γεννήθηκε η αδερφή μου πήγαινα έκτη δημοτικού, το έκρυβα δύο χρόνια ότι η αδερφή μου έχει σύνδρομο Down. Δούλευα και από τα λεφτά που έπαιρνα, το 90% πήγαινε στο σπίτι και τα υπόλοιπα, το 10% τα κρατούσα εγώ. Τα μάζεψα, τα μάζεψα, τα μάζεψα και είπα στον πατέρα μου και στη μάνα μου ότι θέλω να κάνω ένα πάρτι. Και έκανα πάρτι για να παρουσιάσω την αδερφή μου στους συμμαθητές μου και στους φίλους μου.

Και πήγαινα Τρίτη γυμνασίου όταν οι φίλοι μου και οι συμμαθητές μου είδαν το Μαράκι. Θα πρέπει να πω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμμαθητών μου είχε μια εκπληκτική συμπεριφορά και αυτό είναι ένα θέμα που μου έχει μείνει στο μυαλό μου, το πόσο την αγκάλιασαν, το πόσο όμορφα της φέρθηκαν, όχι μόνο εκείνο το βράδυ, αλλά και όλα τα υπόλοιπα βράδια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share