Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Τον περιμένω στη γωνία...» - «Πάγωσε» ο Κώστας Μπακογιάννης με τη Σία Κοσιώνη

Η δήλωση που... ξέφνιασε

20 Αυγούστου 2022 07:53
«Τον περιμένω στη γωνία...» - «Πάγωσε» ο Κώστας Μπακογιάννης με τη Σία Κοσιώνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη έχει πολλάκις ξεκαθαρίσει, ότι είναι διαφορετική της η λειτουργία ως συζύγου στο γάμο με τον Κώστα Μπακογιάννη, και άλλο το λειτούργημά της ως δημοσιογράφου, τονίζοντας πως δεν έχει σκοπό να μεροληπτεί υπέρ του.

Όταν είχε, μάλιστα, μιλήσει στην εκπομπή «Προσωπικά», είχε επισημάνει τα εξής: «Τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε με τον Κώστα. Διακριτικά εμείς είμαστε μαζί, αλλά δεν χρειάζεται να προβάλουμε την προσωπική μας ζωή. Ο καθένας στη δουλειά του, ο καθένας στο πιάτο του. Εσύ κάνεις αυτό κι εγώ κάνω αυτό».

Για το αν του ζητάει ρουσφέτια, η Σία Κοσιώνη λέει: «Να βοηθήσω ανθρώπους στη γειτονιά μας, π.χ. «Κυρία Κοσιώνη κοιτάξτε τη λακκούβα και τον δρόμο», φυσικά. Προφανώς, συνέχεια, κάθε μέρα. Τ’ ακούει ο δήμαρχος, τ’ ακούω κι εγώ μαζί. Αλλά είμαι και αποτελεσματική, τα διεκπεραιώνω. Δεν θα έρθει ποτέ να μου πει «παίξε αυτό το θέμα» ή «βοήθησε τον άλλον». Επ’ ουδενί».

Όταν του έδειξε πως... δε θα χαριστεί

Ο σύζυγός της είχε μόλις νικήσει για την εκλογή του Δημάρχου Αθηναίων και η Κοσιώνη το είχε σχολιάσει, μετά από «πάσα» που της έκανε η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη.

Η κυρία Μαρίνα Πατούλη κλήθηκε από δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να κάνει μια πρώτη δήλωση για τη νίκη του συζύγου της ξεκινώντας με τη φράση προς τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ «ως σύζυγός κι εσύ…».

Όταν έκλεισε η σύνδεση με την κυρία Πατούλη, η Σία Κοσιώνη, που έχει δει το σύζυγό της να κάνει κάτι που... σπάνια κάνει κάποιος παντρεμένος, σχολίασε χαμογελαστή: «Ως άνθρωπος χαίρομαι για το εκλογικό αποτέλεσμα. Ως επαγγελματίας, όμως, ένα έχω να πω: τον περιμένω στη γωνία αν δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share