Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στα πατώματα η Δέσποινα Βανδή - Η φωτογραφία που το επιβεβαιώνει

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα socila media

19 Αυγούστου 2022 20:53
Στα πατώματα η Δέσποινα Βανδή - Η φωτογραφία που το επιβεβαιώνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί της Πάρου, λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και φαίνεται να περνάει υπέροχα.

Με την ευκαιρία διαβάστε εδώ για την δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, διάφορες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές, με την τελευταία να κερδίζει κυριολεκτικά τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένη, η αγαπημένη Δέσποινα Βανδή, πόζαρε μαζί με έναν σκύλο και φρόντισε μάλιστα να τον μιμηθεί, ξαπλώνοντας στο πάτωμα και αφήνοντας στη λεζάντα της δημοσίευσής της τη φράση «Σκυλίσια ζωή».

Τα likes φυσικά έπεσαν βροχή, ενώ πολλοί από τους ακολούθους της σχολίασαν χιουμοριστικα.

Δείτε εδώ την φωτογραφία:

Αναδρομή για τη Δέσποινα Βανδή: Θυμάται τον Ντέμη Νικολαΐδη στις διακοπές της με τον Μπισμπίκη

Το αγαπημένο και πολύ ταιριαστό ζευγάρι της showbiz δεν είναι άλλο από τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, που αυτή την περίοδο έχει καταφέρει να συνδυάζει τη δουλειά μαζί με τον έρωτα.

Ο ηθοποιός είναι γνωστό, πως έχει παραστάσεις για την ''Αντιγόνη'' ανά την Ελλάδα και η καλή του, όποτε της το επιτρέπουν τα επαγγελματικά της τον ακολουθεί. Αυτή τη φορά λοιπόν, πιάστηκαν σε τρυφερές στιγμές στην Κρήτη, και μάλιστα η τραγουδίστρια όσο ο Βασίλης κάνει πρόβες, κάνει βόλτες στο νησί δημοσιεύοντας στιχάκια όλο νόημα στο προφίλ της στο instagram.

Δείτε την ανάρτηση όλο νόημα της Δέσποινας Βανδή στο...youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share