Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Βίκυ Καγιά το επιβεβαίωσε: Το trailer που δείχνει την επιστροφή της σε διάσημο show

Επιτέλους!

19 Αυγούστου 2022 18:19
Η Βίκυ Καγιά το επιβεβαίωσε: Το trailer που δείχνει την επιστροφή της σε διάσημο show
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Καγιά ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram το πρώτο trailer από το GNTM 3, το οποίο επικεντρώνεται στο εκθαμβωτικό μοντέλο το οποίο επιστρέφει ανανεωμένο στο διάσημο παιχνίδι. Το trailer δείχνει ακόμα το casting του νέου κύκλου.

Παράλληλα, δείτε εδώ την κόρη της Βίκυς Καγιά.

Μετά την περσυνή της απουσία, κάτι το οποίο δυσαρέστησε τους φανατικούς του GNTM, η Βίκυ Καγιά επιστρέφει.

Η παρουσιάστρια, που έχει χαράξει τη δική της λαμπρή πορεία στο χώρο της μόδας, επιστρέφει στο GNTM και μαζί με εκείνη, επιστρέφει και η αποκλειστικότητα των κοριτσιών, αφού σε αυτό τον κύκλο του σόου, θα διαγωνιστούν μόνο κορίτσια.

Συγκεκριμένα, σε αυτό το νέο κύκλο το GNTM θα είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δείτε το βίντεο

Τους χαίρεται όσο δεν πάει: Η τρυφερή φωτογραφία της Βίκυς Καγιά με τα παιδιά της και τον Ηλία Κρασσά

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πρεμιέρα του GNTM έχει ήδη ξεκινήσει και το πασίγνωστο μοντέλο και παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά, απολαμβάνει τον ήλιο και τις βουτιές στη θάλασσα με την οικογένειά της στο νησί των ανέμων, την Μύκονο, πριν επιστρέψει στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Έχει μοιάσει στη μητέρα της και γίνεται καλύτερη: Η κόρη της Βίκυς Καγιά μεγάλωσε και εντυπωσιάζει (photo)

Η νέα ανάρτηση της Καγιά με την οικογένειά της

Πριν λίγες ώρες, η ίδια έκανε μία νέα ανάρτηση στο Instagram, όπου απαθανάτισε ένα πολύ γλυκό και τρυφερό στιγμιότυπο από την οικογένειά της. Πιο συγκεκριμένα στο πλάνο βλέπουμε το σύζυγό της Ηλία Κρασσά με τα παιδάκια τους, την Μπιάνκα και τον Κάρολο, να αγναντεύουν την θάλασσα και να παίζουν στην άμμο και εκείνη να τους καμαρώνει.

undefined

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share