Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έσπασε» ο Μάρκος Σεφερλής: «Δεν υπάρχει ημέρα που να μη...»

Η σπάνια εξομολόγηση

19 Αυγούστου 2022 15:15
«Έσπασε» ο Μάρκος Σεφερλής: «Δεν υπάρχει ημέρα που να μη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv είχε παραχωρήσει ο Μάρκος Σεφερλής, με αφορμή τη νέα σειρά στον ΑΝΤ1 που θα φέρει τον τίτλο Μαματσίτα. Και όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε και στη μητέρα του. Παράλληλα, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά δεν έχουν διστάσει, όποτε έχουν μιλήσει για την προσωπική τους ζωή, να το κάνουν με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, όπως είχε συμβεί στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Οι δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή για την μητέρα του

«Είμαι 53 χρονών και δεν υπάρχει μέρα που να μη με πάρει η μητέρα μου τηλέφωνο για να με ρωτήσει αν ντύθηκα ζεστά, αν έφαγα, αν είμαι καλά. Το θέμα της είναι να μάθει αν είμαι ευτυχισμένος. Τι άλλο θέλει μια μάνα για το παιδί της; Να είναι καλά και ευτυχισμένο.

Η μάνα μου, η κυρία Χαρίκλεια, μαγείρευε στις 3 τη μαύρη νύχτα, φρόντιζε το σπίτι και δούλευε με τον πατέρα μου από το πρωί μέχρι το βράδυ στην Κόρινθο – είχαν βυτίο με νερό και γέμιζαν δεξαμενές στα σπίτια. Αποτελεί πρότυπο μητέρας. Έχει δουλέψει πολύ, είναι μια σκληρή, δυναμική μαχήτρια. Τη σειρά αυτή την έχω αφιερώσει με πολλή αγάπη σε εκεινη, για αυτό και ονόμασα την ηρωίδα μου Χαρίκλεια.

Μάρκος Σεφερλής

Η μάνα μου είναι 81 ετών σήμερα και παραμένει η ηρωίδα μου. Ξέρετε τι είναι να κουβαλάς μπιτόνια νερό, να τα πηγαίνεις από πόρτα σε πόρτα, να τα σηκώνεις αγόγγυστα ενώ ζυγίζουν τόσα κιλά; Αυτή μας έμαθε τι θα πει μεροκάματο. Κι αν κάτι αγάπησα στην Έλενα, την γυναίκα μου, είναι ότι έχει μάθει και στο γιο μας, τον Χάρη, πως βγαίνει το ψωμί.

Ότι στην οικογένεια μας δουλεύουμε, πέφτουμε αλλά οφείλουμε να ξανασηκωθούμε και να προκόψουμε. Ο Χάρης είναι καλός μαθητής και μας έχει ως πρότυπα. Από εμένα έχει μάθει το «ποτέ μην τα παρατάς». Η ζωή δεν είναι ρόδινη, είναι μάχη, αγώνας και οφείλουμε να προσπαθούμε» ανέφερε ο Μάρκος Σερφερλής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share