Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

Σάλος με τις «ερωτικές ταινίες» της Αννίτας Πάνια - Η εξομολόγησή της

Στην φόρα τα βίντεο

19 Αυγούστου 2022 14:27
Σάλος με τις «ερωτικές ταινίες» της Αννίτας Πάνια - Η εξομολόγησή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια ποτέ δεν έχει κρύψει το οτιδήποτε για την προσωπική της ζωή, όποτε έχει ερωτηθεί, με την ίδια να αναφέρεται στις... ερωτικές ταινίες, όπου έχει κατά κάποιο τρόπο εμπλακεί στο παρελθόν.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της ότι στο παρελθόν επιτήδειοι είχαν κυκλοφορήσει στο ιντερνέτ ροζ βίντεο χωρίς καν να είναι η ίδια! Παράληλα, δείτε εδώ το τεράστιο σπίτι με τον ατελείωτο κήπο όπου μένει η παρουσιάστρια μετά τον χωρισμό με τον Καρβέλα.

Η απάτη που σκάρωσαν στην παρουσιάστρια

Άγνωστοι χρησιμοποιώντας το πρόσωπό της, με τη βοήθεια του μοντάζ, έφτιαξαν ένα ροζ βίντεο που φαινόταν ότι ήταν εκείνη η πρωταγωνίστρια της ερωτικής συνεύρεσης. Φυσικά το βίντεο δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα, όμως κάποιοι από το περιβάλλον της αρχικά την κοιτούσαν καχύποπτα.

Η Αννίτα Πάνια μιλώντας στον καλεσμένο της Χάρη Ρώμα για την εμπειρία της είπε: «Έχω υπάρξει πρωταγωνίστρια σε βίντεο στο ίντερνετ ερωτικής συνεύρεσης, πολυπληθούς. Έχει κυκλοφορήσει τέτοιο βίντεο στο παρελθόν με multi ethnic πρόσωπα. Κάποια στιγμή υπήρχαν άνθρωποι γύρω μου που είχαν μπει στο τρυπάκι ότι μπορεί να παίζει κιόλας, γιατί δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας στη ζωή του. Με κοιτούσαν καχύποπτα μέχρι που ήρθαν και μου το δείξανε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share