Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αποκλείεται: Αυτή είναι η καταγωγή του Κωνσταντίνου Αργυρού

Το γνωρίζατε;

19 Αυγούστου 2022 14:11
Αποκλείεται: Αυτή είναι η καταγωγή του Κωνσταντίνου Αργυρού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μητέρα και ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού δεν είναι από την Αθήνα που μένει ίδιος. Από που κατάγονται οι γονείς του; Παράλληλα, συγκίνησε και συγκλόνισε τους πάντες ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη συναυλία που έδωσε στα Λουτρά Πόζαρ, στην Πέλλα.

Έχει καταφέρει να «χτίσει» μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας με τα τραγούδια του να σημειώνουν εκατομμύρια views στο Youtube. Οι γονείς του όπως και τα αδέρφια του είναι οι μεγαλύτερη υποστηρικτές του και βρίσκονται στο πλευρό του σε κάθε απόφαση που παίρνει.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με καταγωγή από τον πατέρα του από τη Λευκάδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία μόλις πέντε ετών ξεκίνησε τα πρώτα του μουσικά βήματα, μαθαίνοντας πιάνο. Συνεχίζοντας έμαθε κιθάρα, καθώς και άλλα μουσικά όργανα. Στην εφηβική του ηλικία, αυτός και οι φίλοι του δημιούργησαν ένα συγκρότημα που το ονόμασαν Blue Brothers, στο οποίο ήταν τραγουδιστής χωρίς να γνωρίζει πως θα γινόταν ένας από τους πιο αγαπητούς.

Κωνσταντίνος Αργυρός

Αυτό το γνωρίζατε; Δεν είναι μόνο τραγουδιστής... Όταν τελείωσε το σχολείο πήγε σε σχολή που δεν πάει το μυαλό σας.

«Δροσερός» στη Λευκάδα ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Δαμάζει τα κύματα με στυλ στη σανίδα, σαν επαγγελματίας σέρφερ!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απολαμβάνει το καλοκαίρι του μακριά από τις μουσικές σκηνές και τα στούντιο, κάνοντας βουτιές στις παραλίες της Λευκάδας. Δεν μένει, όμως, στις βουτιές. Είναι γνωστό πως του αρέσουν τα σπορ και πάντα θέλει να δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα, γι' αυτό και καταφέρνει να διατηρεί αυτό το σώμα, παρά τις παρασπονδίες που κάνει όσο χαλαρώνει.

Έτσι, δοκίμασε να κάνει σανίδα και να δαμάσει τα κύματα και τα κατάφερε πολύ καλά. Μάλιστα, φαινόταν λες και το κάνει χρόνια αφού στεκόταν ακλόνητος και το διασκέδαζε στο έπακρο. Το βίντεο με τις ικανότητές του το δημοσίευσε και στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, με το κοινό του να σχολιάζει διαρκώς πόσο καλός είναι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share