Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023

«Χαμός» με τον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή: «Έχω φύγει από το σπίτι...» (Video)

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον τραγουδιστή

19 Αυγούστου 2022 13:38
«Χαμός» με τον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή: «Έχω φύγει από το σπίτι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Διονύσης Σχοινάς, μιλώντας στο «Πρωινό», προέβη σε αποκαλύψεις για το γάμο του με την Καίτη Γαρμπή, ενώ εξέφρασε και την άποψή του για τα τηλεοτπικά προγράμματα της φετινής σεζόν, χωρίς να μασά τα λόγια του.

Παράλληλα, πριν μερικά χρόνια ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή είχαν δώσει το «παρών» σε ένα πάρτι, αλλά κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη που θα ακολουθούσε.

Αναφερόμενος στην σύζυγό του, με την οποία είναι παντρεμένοι 24 χρόνια, τόνισε: «Με την Καίτη Γαρμπή είμαστε μαζί 25 χρόνια. Έχουμε τσακωθεί πολλές φορές και έχω φύγει πολλές φορές από το σπίτι, αλλά για τρία λεπτά. Με έναν άνθρωπο που αγαπιέσαι τόσα χρόνια, φεύγεις για να μην πεις την παραπάνω κουβέντα που μένει. Ξαναγυρίζεις πίσω και είναι όλα καλά».

Σχετικά με το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου και ευτυχισμένου ζευγαριού, ο τραγουδιστής υποστήριξε: «Ο πεντάλογος της συζυγικής ευτυχίας: θαυμασμός, σεβασμός, ελευθερία του ατόμου, παρέα και πολύ σεξ».

«Στην τηλεόραση δεν βλέπω τα σκουπίδια, που είναι κάποιες ώρες κάποιες εκπομπές. Αυτά τα ριάλιτι που μαζεύονται γυναίκες, τα ριάλιτι τα ψεύτικα. Ο κόσμος θέλει αλήθεια. Δεν μπορεί το στημένο. Ο κόσμος το πετάει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share