Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Θρήνος για τον Ανδρέα Γεωργίου: «Είσαι ακόμα εδώ»

Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του 28 χρόνια μετά

19 Αυγούστου 2022 13:26
Θρήνος για τον Ανδρέα Γεωργίου: «Είσαι ακόμα εδώ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε μία ανάρτηση στην οποία κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες καθώς αναφέρθηκε στην μητέρα του η οποία έφυγε από την ζωή πριν από 28 χρόνια. Συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά: «28 χρόνια και είσαι ακόμα εδώ». Παράλληλα, δείτε εδώ τον μικρότερο αδελφό του.

Η σπαρακτική ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

Θρήνος για τον Ανδρέα Γεωργίου

«Βόμβα» από τον Ανδρέα Γεωργίου: Η απίστευτη απάτη που άλλαξε τη ζωή του (Video)

Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και έκανε μια αποκάλυψη για το παρελθόν του. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης πριν μιλήσει για τη σειρά «Η γη της ελιάς» αποκάλυψε πως δεν έχει τελειώσει το λύκειο. Ενώ, σάλος επικράτησε με την ερωτική σκηνή Βασιλικής-Φίλιππου στη σειρά «Γη της Ελιάς».

«Έφυγα από το σχολείο από την πρώτη Λυκείου, πήρα το απολυτήριο του Γυμνασίου, πήγα στο Λονδίνο το μετέφρασα, είπα ότι είναι απολυτήριο Λυκείου και μπήκα στο Κολέγιο κατευθείαν. Οπότε γλίτωσα έτσι τρία χρόνια με τη μία», είπε γελώντας.

«Με παρατυπία μπήκες δηλαδή στο Κολέγιο;», τον ρώτησε ο Κώστας Τσουρός με τον Ανδρέα Γεωργίου να απαντάει: «Δεν έπρεπε μάλλον να το πω αλλά είναι στην Αγγλία, δεν πιάνει». «Τουλάχιστον μην πεις το κολέγιο», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share