Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Τίποτα, τίποτα δεν τη σταματά τη Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Δεν την πτόησε ούτε ο κορωνοϊός

19 Αυγούστου 2022 12:23
Τίποτα, τίποτα δεν τη σταματά τη Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρά τη περιπέτειά της με τον κορωνοιό, η μακροβιότερη βασίλισσα της Αγγλίας, η Βασίλισσα Ελισάβετ προχωρά απτόητη στο νέο της επαγγελματικό βήμα, που δεν είναι άλλο από το λανσάρισμα του νέου της αρώματος, το οποίο δεν απευθύνεται σε ανθρώπους, αλλά σε σκύλους.

Δείτε επίσης: Παράλληλα, νέα «βόμβα» στο Buckingham

Η αυτού μεγαλειότης κυκλοφορεί το “Happy Hounds Dog Cologne”, το οποίο μυρίζει όπως ένας «περίπατος στην ακτή». Το άρωμα ξεχωρίζει για τις νότες εσπεριδοειδών και περγαμόντου και απευθύνεται σε κουταβάκια.

Η αξία του ανέρχεται στις 9.99 βρετανικές λίρες και όπως αναφέρει το άρθρο, το άρωμα ταιριάζει τόσο σε θηλυκά όσο και σε αρσενικά σκυλάκια, ενώ πηγές αναφέρουν πως έχει μεγάλη διάρκεια. Ένας κατασκευαστής αρωμάτων σχολίασε σχετικά: «Τα αρώματα για σκύλους γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Ειδικά στους ανθρώπους που επιθυμούν να ζουν με λίγη δόση πολυτέλειας και να κακομάθουν τα κατοικίδιά τους».

Η αγάπη της βασίλισσας για τα σκυλάκια – ιδίως για τα corgi- είναι γνωστή, οπότε δεν μας εκπλήσσει και πολύ το ότι καταπιάστηκε με κάτι που τα αφορά. Μάλιστα, η αγαπημένη της συνηθεία είναι οι βόλτες της με τα αγαπημένα της corgi στο Windsor Castle.

βασιλισσα-ελισαβετ-επαγγελμα-19-8

Ρουτίνα, την οποία δεν σταμάτησε ούτε μετά τον θάνατο του συζύγου της, πρίγκιπα Φιλίππου. Το άρωμα για σκύλους δεν είνα το μόνο προϊόν που παράγει η Βασίλισσα της Αγγλίας. Μπορείτε να βρείτε κρασί, μπύρα, ουίσκι, τζιν, μέλι και κέτσαπ που φέρουν την υπογραφή της Ελισάβετ.

Κι' όμως, η βασίλισσα Ελισάβετ κυκλοφορεί τη δική της κέτσαπ! Τα υλικά προέρχονται από...

Μια νέα σειρά προϊόντων με βασιλική υπογραφή κυκλοφορούν στην αγορά και είναι φτιαγμένα από υλικά των βασιλικών κήπων του Sandringham.

Παράλληλα, η βασίλισσα Ελισάβετ είπε σε εργαζόμενους των Ανακτόρων ότι «δεν μπορεί να κινηθεί» και πολύ, στην πρώτη δια ζώσης εκτέλεση των καθηκόντων της αφότου ο γιος της, ο πρίγκιπας Κάρολος, βρέθηκε θετικός στην Covid-19. Πρόκειται για σάλτσες, ανάμεσά στις οποίες βρίσκεται και η κέτσαπ και μια άλλη σος καφέ χρώματος.

Η κέτσαπ περιγράφεται ιδανική για όλες τις ώρες, τόσο για το πρωινό, όσο και για οποιοδήποτε άλλο γεύμα περιέχει αρώματα από μήλο, χουρμάδες και μπαχαρικά. Η καφέ σος έχει ξύδι και μπαχαρικά.

H σειρά αυτή έχει και βασιλική… τιμή καθώς το βαζάκι των 300 γρ. πωλείται σχεδόν 9 ευρώ! Βέβαιο τα προϊόντα δεν έχουν βγει ακόμη στην αγορά και δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό το πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμα στο online βασιλικό shop.

Αν και το λανσάρισμα των συγκεκριμένων προϊόντων φαίνεται να μας ξαφνιάζει, λέγεται ότι η βασίλισσα είναι μεγάλη φαν των μπέργκερ (ναι καλά ακούσατε!), οπότε υπάρχει μεγάλο απόθεμα από σος στις βασιλικές αποθήκες.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ενός παλιού βασιλικού σεφ, του Darren McGrady, οι Γαλαζοαίματοι προτιμούν να τρώνε τα μπέργκερ τους με μαχαιροπήρουνο, χωρίς το ψωμάκι, ενώ αντί για κέτσαπ τα γαρνίρουν με κράνμπερι. Αυτή δεν είναι η πρώτη… επιχειρηματική κίνηση της βασίλισσας Ελισάβετ. Το 2020 κυκλοφόρησε το δικό της τζιν ενώ πέρυσι λάνσαρε τη δική της μπίρα. Πάντα με υλικά από τα βασιλικά κτήματα στο Λονδίνο ή το Sandringham.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share