Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η πρώην πεθερά της Ελένης Μενεγάκη: Η μητέρα του Γιάννη Λάτσιου έγινε 90!

Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τα αγαπημένα της πρόσωπα

19 Αυγούστου 2022 11:45
Αυτή είναι η πρώην πεθερά της Ελένης Μενεγάκη: Η μητέρα του Γιάννη Λάτσιου έγινε 90!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Λάτσιος τράβηξε την προσοχή των διαδικτυακών του φίλων καθώς δεν συνηθίζει να δημοσιεύει προσωπικές του στιγμές στα social media, ωστόσο η ημέρα ήταν αφιερωμένη στη μητέρα του, η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της με τα αγαπημένα της πρόσωπα, την οικογένειά της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια αποκάλυψη για τη γνωριμία της με τον Γιάννη Λάτσιο που δεν περιμέναμε να μάθουμε!

Ο Γιάννης Λάτσιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους δύο φωτογραφίες στο περιεχόμενο του λογαριασμού τους στο Instagram αλλά και σε Instagram Stories και οι followers του σχολίασαν με τις πιο θερμές ευχές τους.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο οικογενειακές φωτογραφίες με φόντο τη θάλασσα. Εκείνος βρίσκεται δίπλα στη μητέρα του, πρώην πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, και χαμογελούν στην κάμερα ενώ μέλη της οικογένεια περικυκλώνουν την εορτάζουσα, μάλιστα, είδαμε και την αδερφή του Γιάννη Λάτσιου στο πρώτο φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Η μητέρα του Γιάννη Λάτσιου έγινε 90 ετών και εκείνος της ευχήθηκε, όπως κάνει κάθε χρόνο με μια τρυφερή φωτογραφία στα social media και τις πιο γλυκές ευχές του.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Γιάννης Λάτσιος για τα γενέθλια της μητέρας του:

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το νυφικό του γάμου της με τον Λάτσιο: «Το σήκωσα μια μέρα....Το κοιτάζω και λέω…»

Με αφορμή ένα βίντεο που επρόκειτο να προβληθεί στην εκπομπή της για τα 11 πιο ακριβά νυφικά στην ιστορία, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει αποκαλύψεις για το νυφικό που φόρεσε στον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Όπως είπε λοιπόν η ξανθιά παρουσιάστρια, βρήκε πριν από μερικά χρόνια το δικό της νυφικό στο σπίτι της και στην αρχή δεν το κατάλαβε.

Δείτε επίσης: «Είχα και την Ελένη Μενεγάκη σε αφίσα στο δωμάτιό μου, δεν έχω πάει ποτέ καλεσμένος για να της το πω»

«Εγώ το έχω σπίτι μου. Το σήκωσα μια μέρα πριν από κάτι χρόνια, όταν έψαχνα κάτι κουτιά στο υπόγειο. Πως βγήκε το νυφικό από μέσα; Το βγάζω έξω, το κοιτάζω και βλέπω ένα πραγματάκι τόσο. Το είχε κάνει και θεόστενο η Σήλια. Ήμουν και πολύ αδύνατη τότε. Το κοιτάζω και λέω τι να είναι αυτό; Έχω και πολλά από τα καλλιστεία. Λέω το νυφικό μου είναι; Και δεν είναι χρήσιμο σε κάποια να το δώσω να το φορέσει. Ωραιότατο ήταν από τη Σήλια», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

νυφικό μενεγάκη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share