Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σούσουρο με την αποκάλυψη της Χάρις Αλεξίου για τον υιοθετημένο γιό της: «Είχα έναν και μοναδικό...»

«Όσο κι αν δεν ξέρουμε τι είναι το σωστό...»

19 Αυγούστου 2022 10:50
Σούσουρο με την αποκάλυψη της Χάρις Αλεξίου για τον υιοθετημένο γιό της: «Είχα έναν και μοναδικό...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια από τις πιο αγαπημένες και κορυφαίες ερμηνεύτριες της Ελλάδας είναι η Χάρις Αλεξίου. Η ίδια μπορεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο εδώ και χρόνια είναι γνωστό πως έχει έχει κάνει δύο γάμους, έναν με τον Αχιλλέα Θεοφίλου και έναν με τον Σωτήρη Μπασιάκο.

Με τον πρώτο έχει έναν γιο, τον Μάνο, ο οποίος είναι 37 ετών και έχει δική του δισκογραφική εταιρεία ενώ ασχολείται και με το management καλλιτεχνών. Στα 17 του δούλεψε υπάλληλος σε ένα βίντεο κλαμπ αλλά και ως σερβιτόρος σε μία καφετέρια. Όταν ήταν 12 χρονών, ο Μάνος έμαθε ότι είναι υιοθετημένος.

«Δεν με ένοιαζε ποτέ το ότι είμαι υιοθετημένος. Είχα τόση αγάπη, γιατί ν’ αναρωτηθώ; Αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε μία οικογένεια; Να νιώθεις ότι σε αγαπούν οι γονείς σου, σε αποδέχονται και αυτό που έχεις είναι πραγματική οικογένεια. Δεν χρειάζεται να ψάξεις τίποτε άλλο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψη της Χάρις Αλεξίου για τον υιοθετημένο γιό της: «Είχα έναν και μοναδικό...»

«Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο.

Όσο κι αν δεν ξέρουμε τι είναι το σωστό. Εκεί είναι που υπάρχει πάντα η αμφιβολία, αν εμείς ως γονείς πράττουμε σωστά και όχι επειδή το παιδί το υιοθετήσαμε ή το γεννήσαμε», είχε πει με την σειρά της η τραγουδίστρια.

Παράλληλα, η Χάρις Αλεξίου δε διστάζει πολλές φορές να μοιραστεί τις σκέψεις της με το κοινό της, έχοντας έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να θρηνεί ακόμη, πολλά χρόνια αργότερα, το θάνατο ενός ανθρώπου που τη σημάδεψε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share