Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γάμος για αγαπημένο ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών: Πότε θα τελεστεί το μυστήριο και ποια θα είναι η κουμπάρα (photo)

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ήδη έναν 3χρονο γιο

18 Αυγούστου 2022 16:04
Γάμος για αγαπημένο ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών: Πότε θα τελεστεί το μυστήριο και ποια θα είναι η κουμπάρα (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας είναι η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας. Το ερωτευμένο ζευγάρι που έχει ήδη έναν 3χρονο γιο, πρόκειται να επισφραγίσει την αγάπη του και να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Παράλληλα, έγκυος είναι αγαπημένη ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της σε πολύ γνωστή σειρά πριν από λίγα χρόνια

Την αποκάλυψη των χαρμόσυνων έκανε η ηθοποιός Μαρία Παπαφωτίου μέσα από συνέντευξή της στο περιοδικό Gala. «Η Μαρία Παπαφωτίου απολαμβάνει την παρέα των ανδρών και είναι μοναχική. Προτιμά να συναντά την κολλητή της φίλη Φωτεινή Αθερίδου, την οποία θα παντρέψει τον Σεπτέμβρη», αναφερόταν χαρακτηριστικά στο περιοδικό.

Για το μυστήριο που θα τελεστεί τον Σεπτέμβριο δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι κουμπάρα θα είναι η Μαρία Παπαφωτίου. Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή με τον γιο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Βόμβα» για την Άντζελα Γκερέκου: Στο φως ο «άγνωστος» γάμος της

Η Άντζελα Γκερέκου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες με την ίδια να έχει περάσει τις δικές της περιπέτειες σε μια «θυελλώδη» ζωή. Παράλληλα, κόλαφος ήταν σε συνεντευξή της η κόρη του τραγουδιστή και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία Βοσκοπούλου.

Η επιστροφή στην Ελλάδα και ο πρώτος σύζυγος

Η Άντζελα επιστρέφει στην πατρίδα και διαλέγει τον δρόμο της υποκριτικής. Πρωταγωνίστησε στην ελληνοβρεταννική παραγωγή «Το κορίτσι της Μάνης», η οποία παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών, και έχει συνεργαστεί με πολλούς έλληνες σκηνοθέτες στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο.

Κάπου εκεί θα γνωρίσει τον πρώτο της σύζυγο, τον Ναπολέοντα Ξιφαρά. Ύστερα από μερικά χρόνια έγγαμου βίου θα χωρίσουν και η Άντζελα Γκερέκου βρίσκει θαλπωρή στην αγκαλιά του Τόλη Βοσκόπουλου. Διακριτική, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του. Πρωταγωνιστούν μαζί στο θέατρο και κάθε καλοκαίρι το περνούν στην Κέρκυρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share