Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ζέτα Μακρυπούλια: Θα πάθετε σοκ μόλις δείτε την αλαβάστρινη επιδερμίδα της

Απίστευτο!

18 Αυγούστου 2022 16:17
Ζέτα Μακρυπούλια: Θα πάθετε σοκ μόλις δείτε την αλαβάστρινη επιδερμίδα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζέτα Μακρυπούλια: Εντυπωσιακή η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, απολαμβάνει τον ήλιο και τις βουτιές στη θάλασσα και ανυπομονεί να ξεκινήσει και πάλι το «Ρουκ Ζουκ»!

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Κωνσταντίνε βοήθεια! Χάνω το παιδί σου...» - Το θρίλερ με την εγκυμοσύνη και τα δάκρυα της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Δέδε

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, αυτή τη φορά η Ζέτα Μακρυπούλια δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια νέα φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει άκρως χαμογελαστή χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Όλη αυτή την υπέροχη ισορροπία, μαγεία και υπέρβαση της φύσης, ας τη χαρούμε κι ας αντλήσουμε όση μπορούμε από την ενέργεια της! Και τελικά, χορτασμένοι και ηλιοκαμένοι, με την αλμυρά παντού πάνω μας, ας μαζέψουμε τα μπουκάλια μας από την παραλία. Επιτέλους».

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια: Η αμηχανία on air όταν αναφέρθηκε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη (video)

Μια ακόμα φοβερή στιγμή, όπως αυτές που μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, μας χάρισε το Ρουκ Ζουκ. Η αγαπημένη εκπομπή, η οποία ρίχνει αυλαία σήμερα για το καλοκαίρι, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μας έδωσε ουκ ολίγα τηλεοπτικά μαργαριτάρια.

Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν βρίσκεται στο προσκήνιο κάποιος παίκτης, αλλά… η ίδια η Ζέτα Μακρυπούλια. Λόγος ήταν η αναφορά της στον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τον οποίο βρισκόταν σε σχέση για πολλά χρόνια, αλλά και η εμφανής αμηχανία στο πρόσωπό της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παίκτρια που βρέθηκε στον τελικό κλήθηκε να πει «χώρες με Προεδρική Δημοκρατία». Ωστόσο δυσκολεύτηκε αρκετά, με αποτέλεσμα να την βοηθήσει η παρουσιάστρια.

«Ξέρεις από ποια χώρα κατάγεται η Άννα Βίσση;» ρωτάει στην αρχή για να λάβει αρνητική απάντηση. Στη συνέχεια επανέρχεται «από ποια χώρα κατάγεται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης;» με την αμηχανία να καταγράφεται στο πρόσωπό της…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share