Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανάρτηση με πολλά υπονοούμενα από την Ιωάννα Μαλέσκου!

Μία ανάρτηση κάπως αινιγματική έκανε στο Instagram η παρουσιάστρια

18 Αυγούστου 2022 15:31
Ανάρτηση με πολλά υπονοούμενα από την Ιωάννα Μαλέσκου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις σκέψεις της θέλησε να μοιραστεί ξανά η Ιωάννα Μαλέσκου με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια έκανε μία ανάρτηση όλο νόημα! Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης 18/8 η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια ακόμα αινιγματική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram. Αυτή τη φορά αναφέρθηκε σε όσα ξεκαθαρίζουν μέσα της, όσο το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του.

Δείτε επίσης: Διφορούμενα λόγια από Ιωάννα Μαλέσκου: «Τι σημαίνει "ξενέρωσα";»

Η παρουσιάστρια στάθηκε στα συναισθηματικά βάρη από τα οποία έχει πλέον απαλλαγεί.

«Αυτό το καλοκαίρι κυλάει και όσο κυλάει ξε-καθαρίζουν πολλά. Τι θέλω, τι δε θέλω, τι κρατάω, τι αφήνω, ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν. Είναι εντυπωσιακό το τι μπορεί να συμβεί αμέσως μόλις απαλλαγείς από "βάρη". Κυρίως συναισθηματικά. Τα "οικογενειακά" ας αυξάνουν», έγραψε.

Τρισευτυχισμένη η Ιωάννα Μαλέσκου: Στη θάλασσα αγκαλιά με τον κολυμβητή της!

Δροσερές στιγμές αναζήτησε η Ιωάννα Μαλέσκου για αυτές τις ζεστές μέρες του Αυγούστου και τα παιχνίδια στη θάλασσα ξεκίνησαν.

Η λαμπερή παρουσιάστρια αρκετές φορές μοιράζεται στα social media στιγμιότυπα από τις διακοπές της και τις εξορμήσεις της.

Δείτε επίσης: Απασφάλισε η Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχω ακούσει να λέγονται τέρατα για μένα με...»

Αυτή τη φορά δημοσίευσε ένα βίντεάκι με τον γλυκό τετράποδο φίλο της, που αρχικά τον κρατά αγκαλιά και στη συνέχεια τον αφήνει να απολαύσει τις βουτιές του.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι γεμάτη χαμόγελα για τις περιπέτειες του μικρού της φίλου, που δείχνει να είναι εξοικειωμένος με το υγρό στοιχείο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share