Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σπίτια, αυτοκίνητα και επιχειρήσεις: Αυτή είναι η πλήρης περιουσία του Νίκου Χατζηνικολάου - Πώς θα τη μοιραστούν τα παιδιά του

Δεν είναι και λίγα...

18 Αυγούστου 2022 14:18
Σπίτια, αυτοκίνητα και επιχειρήσεις: Αυτή είναι η πλήρης περιουσία του Νίκου Χατζηνικολάου - Πώς θα τη μοιραστούν τα παιδιά του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ένας εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων, κάτι που έχει καταφέρει δικαίως να εξαργυρώσει, δημιουργώντας μια αξιοπρόσεκτη περιουσία.

Σε μια συζήτηση σε ανύποπτο χρόνο, είχαν αποκαλυφθεί τα περιουσιακά του στοιχεία, με τον Κυριάκο Βελόπουλο να αναγκάζει ουσιαστικά τον παρουσιαστή, που είχε μιλήσει και για το πρόβλημα υγείας που πέρασε, να αναφέρει το τι θα κληρονομήσουν τα τέσσερα παιδιά του.

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Σας γνωρίζω πολλά χρόνια. Ξέρω ότι από 18 χρονών εργάζεστε. Έχετε μια περιουσία, όπως κι εγώ. Μπορώ να τα αποδείξω που τα βρήκα…

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ένα σπίτι έχω, δεν έχω τίποτα άλλο… Και τις μετοχές μου στον Real.

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς.

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Πως ο κ. Τσοχατζόπουλος, βγάζοντας λιγότερα χρήματα από μένα έγινε πάμπλουτος κι εγώ δεν τα κατάφερα; Πως γίνεται αυτός με μισθούς της τάξης των 5000 και των 6000 ευρώ, ενώ εγώ έπαιρνα τριπλάσιους και τετραπλάσιους…

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Έτσι.

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: ...να έχει 10, 15, 20 φορές την περιουσία μου. Πως γίνεται αυτό;

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ίσως δεν έπαιζε αέρα στο στο Χρηματιστήριο ο κ. Χατζηνικολάου ή ο κ. Τσοχατζόπουλος έπαιζε .¨Ή ο κ. Βελόπουλος, λέω και το δικό μου όνομα, για να μη νομίζουν ότι τάχω μόνο με τον κ. Τσοχατζόπουλο.

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κ. Τσοχατζόπουλο που είπα «20 φορές», γιατί είναι καμιά 100στή φορές, όπως μας διορθώνουν εδώ οι συνάδελφοι.

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Είστε συντηρητικός στις προβλέψεις σας και τις εκτιμήσεις σας. Γι αυτό.

Το παλάτι του στην Εκάλη

Ένας από τους πιο πετυχημένους δημοσιογράφους - παρουσιαστές στη χώρα, είναι σίγουρα ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος διαθέτει μια βίλα 700 τετραγωνικών μέτρων στην Εκάλη. Είναι το "χρυσό" καταφύγιο του γνωστού δημοσιογράφου. Στο εσωτερικό της τριώροφης κατοικίας υπάρχει και ασανσέρ.

Μάλιστα, έχει ένα τεράστιο κήπο με πισίνα που εκεί χαλαρώνει μαζί με τα παιδιά του μετά το καθημερινό του πρόγραμμα. Όσο για το τι διαθέτει η βίλα; Θα πάθετε εγκεφαλικό! Διαθέτει, ασανσέρ, αλλά και μηχανική ράμπα, σαν κυλιόμενες για να φτάνουν οι επισκέπτες στην είσοδο και να μην ανεβαίνουν τα (πολλά) σκαλιά.

Δείτε εξωτερική φωτογραφία της βίλας:

σπίτι Νίκου Χατζηνικολάου

Το εντυπωσιακό του αυτοκίνητο

Εσείς έχετε δει το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Νίκος Χατζηνικολάου; Θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα, μόλις δείτε φωτογραφία που "εντόπισε" το Athensmagazine.gr.

Συγκεκριμένα, άφωνοι μείναμε, όταν είδαμε το αμάξι που οδηγεί ο πετυχημένος παρουσιαστής και δημοσιογράφος του Ant1. Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν κάνει συμβιβασμούς, απαιτεί το καλύτερο και το ακριβότερο για την οικογένειά του και τον ίδιο.

Πριν καιρό, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να οδηγεί ένα Volvo XC90 μαύρο, το οποίο είναι πανάκριβο. Είμαστε σίγουροι, ότι θα το θέλατε κι εσείς.

Δείτε το και μόνοι σας παρακάτω:

αμάξι Νίκου Χατζηνικολάου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share