Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Η Αλίκη ήταν πιο μεγάλη: Εσύ ήξερες τη διαφορά ηλικίας Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ;

Ελάχιστοι θα το φαντάζονταν...

18 Αυγούστου 2022 13:57
Η Αλίκη ήταν πιο μεγάλη: Εσύ ήξερες τη διαφορά ηλικίας Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ θα είναι πάντοτε ένα από τα πιο «θρυλικά» ζευγάρια του σινεμά και αναφορικά με τις ελληνικές διασημότητες, με τους δύο να γράφουν τη δική τους ιστορία στον κινηματογράφο και... στην αγάπη.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 18/1/1965, όντες νωρίτερα συμφοιτητές στη Δραματική Σχολή. Ο Παπαμιχαήλ -όπως η ίδια εξομολογήθηκε αργότερα- ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της. Κουμπάροι ήταν ο Βίκτωρ Μιχαηλίδης, ο Θεοφάνης Δαμασκηνός και ο Δημήτρης Μακρίδης. Το γλέντι που ακολούθησε άφησε εποχή.

Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν σε πολλά κινηματογραφικά και θεατρικά έργα, από τα πιο εμπορικά και πετυχημένα στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου. Στις 4 Ιουνίου 1969 γεννήθηκε ο γιος τους, Γιάννης. Στις 5 Ιουλίου 1975 οι δύο ηθοποιοί πήραν διαζύγιο λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, με ένα ειδύλλιο της ηθοποιού να αποκαλύπτεται πρόσφατα.

Η διαφορά ηλικίας που ελάχιστοι θα φαντάζονταν

Ποια, όμως, ήταν η διαφορά ηλικίας των δύο πρωταγωνιστών; Σίγουρα πολλοί θα θεωρούν πως ίσως ο Παπαμιχαήλ θα ήταν πιο μεγάλος, αλλά τελικά έχουν μόνο λίγες μέρες διαφορά και πιο μεγάλη είναι η Αλίκη, που γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1934. Ακριβώς 40 μέρες μετά, στις 29 Αυγούστου, γεννήθηκε και ο παντοτινός της έρωτας, σε μια λεπτομέρεια που ελάχιστοι θυμούνται.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share