Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Της στάθηκε στα πιο δύσκολα: Η άγνωστη σχέση της Πόπης Τσαπανίδου μετά τον τραγικό θάνατο του συζύγου της

Γνωρίζονταν από παιδιά και δε δίστασε στιγμή...

18 Αυγούστου 2022 10:36
Της στάθηκε στα πιο δύσκολα: Η άγνωστη σχέση της Πόπης Τσαπανίδου μετά τον τραγικό θάνατο του συζύγου της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή της, διαλέγοντας πάντοτε να τις αντιμετωπίζει με χαμόγελο, με την ίδια να δείχνει κάθε μέρα και... νεότερη, πιο ανανεωμένη.

Σε πολύ μικρή ηλικία η Πόπη Τσαπανίδου συναντάει τον έρωτα στο πρόσωπο του Ευτύχη Μανωλαράκη. Ήταν μόλις 19 χρονών όταν γνώρισε τον ηλεκτρολόγο και μέτοχο του καλύτερου -τότε- κλαμπ των Αθηνών, της «Αυτοκίνησης». Ο γάμος δεν άργησε να έρθει και η Πόπη πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τον έρωτά της στην Αθήνα. Η πρώτη εγκυμοσύνη έρχεται σχετικά γρήγορα και η πρώτη της κόρη Εύα έρχεται στη ζωή. Τα πράγματα κυλούν ομαλά και ύστερα από τρία χρόνια μένει ξανά έγκυος σε δίδυμα. Μία εβδομάδα μετά τον υπέρηχο που έκανε η Πόπη Τσαπανίδου γίνεται το αναπάντεχο. Ο Ευτύχης σκοτώνεται από ηλεκτροπληξία…

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί το σοκ που έζησε η Πόπη Τσαπανίδου. Εκείνη επέλεξε να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη για ν έχει τουλάχιστον τη βοήθεια των γονιών της.

Πρόσφατα η δημοσιογράφος είχε σχολιάσει εκείνη την περίοδο αλλά και πώς κατάφερε να προχωρήσει. «Αν μου έλεγες ότι μία τέτοια κατάσταση την περνάνε οι άνθρωποι θα σου έλεγα τότε «έλα μωρέ σαλεμένοι βγαίνουν» γιατί είναι δύσκολο… Μπορείς μέσα από τις δυσκολίες, να επενδύσεις περισσότερο στον εαυτό σου, να αγαπήσεις τον κόσμο, να καταλάβεις τη σημασία της ζωής για να βγεις με πολύ λίγες πληγές…».

Έτσι κατάφερε να ξεπεράσει την τραγωδία της

«Μου πήρε πολλά χρόνια αλλά τώρα είμαι καλά» είχε πει. Κι ενώ Πόπη Τσαπανίδου έχει απορροφηθεί από τη δουλειά και ταυτόχρονα μεγαλώνει τις 3 κόρες της ένας γοητευτικός φαρμακοποιός θα σταθεί πλάι της. Εκείνος ήταν ερωτευμένος μαζί της από τότε που και οι δύο ήταν παιδιά.

Γνωρίζει τα παιδιά της, ζουν σαν κανονική οικογένεια, περνούν της διακοπές τους στη Χαλκιδική. Και το σημαντικότερο όλων; Την αφήνει να δουλεύει. Και η Πόπη δουλεύει πολύ. Στη συνέχεια, όμως, η σχέση δεν προχώρησε και σήμερα η Τσαπανίδου περνά υπέροχα στο πλευρό ενός γοητευτικού άνδρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share