Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έτσι πήρε την έγκριση της Λιλίκας και της οικογένειας Παντζόπουλου: Η κίνηση της Ελένης Μενεγάκη πριν από το γάμο που την έβαλε μια για πάντα στο πλευρό του Ματέο

Η συγκίνηση της παρουσιάστριας και η λατρεία... των Παντζόπουλων

18 Αυγούστου 2022 09:10
Έτσι πήρε την έγκριση της Λιλίκας και της οικογένειας Παντζόπουλου: Η κίνηση της Ελένης Μενεγάκη πριν από το γάμο που την έβαλε μια για πάντα στο πλευρό του Ματέο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος βιώνουν εδώ και πάνω μια δεκαετία την πλήρη ευτυχία, με την παρουσιάστρια τελικά να βρίσκει στο πρόσωπο του επιχειρηματία τον έρωτα, μπαίνοντας... με δόξα και τιμή στην οικογένειά του.

Η παρουσιάστρια, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ταξίδι με τον αγαπημένο της, γνωρίστηκε με τον Ματέο τον καιρό, που ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο, με τη σχέση τους να αναπτύσσεται μετά το διαζύγιο σε έναν «φλογερό» έρωτα, αν και χρειάστηκε πρώτα να κάνει μια ιδιαίτερη κίνηση και να... συγγενέψει με τους Παντζόπουλους πριν καν παντρευτούν.

Η βάπτιση που την έβαλε στο σπίτι... των Παντζόπουλων

Πώς έγινε αυτό; Η Μενεγάκη, λοιπόν, βάπτισε την κόρη του αδελφού του Ματέο και, κάπως έτσι, έγινε συγγενής με την οικογένεια πριν βάλουν στέφανα, με άπαντες να την υποδέχονται με θέρμη.

Ελένη Μενεγάκη νονά Ματέο Παντζόπουλος

Η βάπτιση είχε γίνει στο γραφικό μοναστήρι της Παναγίας στο όρος Γερακόνες, λίγο έξω από την Χώρα. Η Ελένη, τα παιδιά της κι εννοείται ο Ματέο έφτασαν από νωρίς στο μοναστήρι προκειμένου να τσεκάρει ότι όλα ήταν στην εντέλεια για την βάπτιση.

Μάλιστα, όπως ανέφερε τότε το περιοδικό Hello, η Ελένη ήταν μια νονά τα μάλα συγκινημένη στη διάρκεια της βάπτισης, ειδικά όταν η μικρή (πήρε το όνομα Μελίνα) έκλαιγε κι εκείνη προσπαθούσε να την ηρεμήσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share