Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τον ξεπέρασε εντελώς και δε ζηλεύει καμία Βανδή: Η μεγάλη απόφαση που πήρε μετά το διαζύγιο με τον Βασίλη Μπισμπίκη η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Πλήρως ανανεωμένη μετά τον χωρισμό

18 Αυγούστου 2022 08:25
Τον ξεπέρασε εντελώς και δε ζηλεύει καμία Βανδή: Η μεγάλη απόφαση που πήρε μετά το διαζύγιο με τον Βασίλη Μπισμπίκη η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης απασχολεί σήμερα την επικαιρότητα, μεταξύ άλλων, λόγω και της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή, με τον ηθοποιό να έχει πρώτα περάσει από τον χωρισμό με την πρώτη του σύζυγο, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Ο ίδιος έχει ξεκινήσει τις επίσημες εμφανίσεις με τη νέα του σύντροφο, Δέσποινα Βανδή, ενώ η πρώην αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, αν και κρατά χαμηλούς τόνους φέρεται να έχει γυρίσει κι αυτή σελίδα στη ζωή της.

Η αλλαγή στη ζωή της και η νέα αρχή

Όπως πρόδωσε ο λογαριασμός της στο instagram. παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ξεκίνησε ένα νέο project, υιοθέτησε μαζί με το παιδί τους ένα αδέσποτο σκυλάκι, ενώ προχώρησε και σε αλλαγή στην εικόνα της, με τις νέες της φωτογραφίες να καθιστούν σαφές πως η πρώην κυρία Μπισμπίκη επιθυμεί να αφήσει για τα καλά πίσω της την παλιά της ζωή.

Τα σχόλια στο προφίλ της δίνουν και παίρνουν για τη νέα σχέση του συζύγου της, με εκείνη, ωστόσο, να επιλέγει να κρατήσει ουδέτερη στάση, δείχνοντας να έχει και νέο άνθρωπο στη ζωή της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share