Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

«Ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι...» - Σοκ με την εγκυμοσύνη της Τζούλιας Αλεξανδράτου

«Πού την είδε τώρα την...»

17 Αυγούστου 2022 21:39
«Ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι...» - Σοκ με την εγκυμοσύνη της Τζούλιας Αλεξανδράτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζούλια Αλεξανδράτου πρόκειται να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο και πολύ όμορφο παιδί στον κόσμο. Αυτά ήταν, μάλιστα, και τα λόγια του γιατρού της κατά την επίσκεψή της για τον κλασικό έλεγχο.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο έκανε υπερηχογράφημα για να δει αν είναι όλα καλά με το μωρό της και πως προχωράει η εγκυμοσύνη της και ο γυναικολόγος της ανέφερε πως θα βγει ένα πολύ ωραίο μωρό, με την ίδια να απορεί πως μπορεί να το καταλάβει, μέσα από αυτή την οθόνη.

Τα λόγια του γυναικολόγου της Τζούλιας Αλεξανδράτου για το μωρό της

«Ενημέρωση εγκυμοσύνης. Ερείπιο. Ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι πολύ όμορφο. Πού την είδε τώρα την ομορφιά εκεί μέσα...», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Σοκ με την εγκυμοσύνη της Τζούλιας Αλεξανδράτου

«Είστε χαζοί; Εννοείται όλη μου η εγκυμοσύνη θα είναι...» - «Βόμβα» με την αποκάλυψη της Τζούλιας Αλεξανδράτου (photo)

Η Τζούλια Αλεξανδράτου το 2002 βραβεύτηκε ως Miss Young σε ηλικία μόλις 16 ετών και ως αναπληρωματική Σταρ Ελλάς το 2006. Την περίοδο εκείνη αλλά και τα επόμενα χρόνια ήταν πρώτο όνομα παντού. Η ασύλληπτη ομορφιά της και η χάρη της δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μοντέλο δεν ήθελε να απασχολεί τα media κρατώντας χαμηλό προφίλ, ενώ για αρκετό καιρό έμενε στο εξωτερικό αφού παντρεύτηκε τον επιχειρηματία, Κριστιάν Καρπόζηλο.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, ξεκίνησε να απασχολεί ξανά τα μέσα, αφού ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Το πρώην μοντέλο διανύει τους πρώτους μήνες και μας έχει σε λίγα στιγμιότυπα την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Ωστόσο, δεν θέλει να μιλάει πολύ για αυτή και αποκάλυψε... διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share