Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πανικός επί σκηνής με τον Μάρκο Σεφερλή: «Είσαι...» (photo)

Ο ηθοποιός ένταξε το τραγούδι στη θεατρική του παράσταση

17 Αυγούστου 2022 17:58
Πανικός επί σκηνής με τον Μάρκο Σεφερλή: «Είσαι...» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην σκηνή του Δελφινάριου βρέθηκε γι’ άλλη μια φορά ο Μάρκος Σεφερλής για να κάνει το κοινό που παρευρέθηκε στο θέατρο, να γελάσει και να ξεχαστεί με τα νούμερα τα δικά του και του θιάσου του.

Ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος πριν λίγες μέρες βρέθηκε σε ταβέρνα για να φάει και όταν ζήτησε το λογαριασμό, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε, με ανεβασμένη διάθεση ανέβηκε στην σκηνή και χόρεψε το τραγούδι των Kings και Trannos «Madame» προκαλώντας πανικό στους θεατές.

Μάλιστα, θεατής που βρισκόταν κάτω από την σκηνή, έβγαλε το κινητό της και κατέγραψε το νούμερο του Μάρκου Σεφερλή και στην συνέχεια το «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok συνοδεύοντας το με τη φράση «Απλά, είσαι ο καλύτερος κωμικός της γενιάς μας».

Ο Μάρκος Σεφερλής αναδημοσίευσε την ανάρτηση της και μέσα από το βίντεο αυτό φάνηκε τόσο το act του ηθοποιού όσο και το πολυπληθές μπαλέτο που τον συνοδεύει στην σκηνή του θεάτρου.

Πανικός επί σκηνής με τον Μάρκο Σεφερλή

Κι όμως είναι μεγαλύτερη η Τσαβαλιά: Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας με τον Σεφερλή - Ο Μάρκος 54 ετών κι εκείνη...

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με τη γνωστή ηθοποιό να είναι και από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες, αφού τα χρόνια περνούν κι εκείνη μοιάζει... σαν να μικραίνει, προκαλώντας παραλήρημα σε κάθε «κλικ» της.

Αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο, όμως, είναι η ηλικία της. Η Τσαβαλιά, που ξεκίνησε την καριέρα της το 1984 δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου, δείχνει πραγματικά πολύ μικρότερη, κάνοντας... και 20άρες να ζηλεύουν την ομορφιά της.

Η διαφορά ηλικίας που... εντυπωσιάζει

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ηθοποιός γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1964 και είναι σήμερα 58 ετών. Είναι βέβαιο πως, αν δε σας το λέγαμε, θα μαντεύατε πως είναι γύρω στα 40, με την Τσαβαλιά να είναι πάντα κούκλα.

Ο Μάρκος Σεφερλής, που τελευταία εμφανίστηκε έξαλλος στο θέατρο, από την πλευρά του έχει γεννηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου 1968, με τον ηθοποιό και παρουσιαστή να είναι 54 ετών, κάτι που σημαίνει πως όχι μόνο δεν είναι μεγαλύτερος από την Τσαβαλιά, αλλά είναι μάλιστα κατά τέσσερα χρόνια μικρότερος, γεγονός που ασφαλώς προκαλεί εντύπωση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share