Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μοντέρνο, γουστόζικο και 20 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας: Το παλάτι... γεμάτο βιβλία της Πόπης Τσαπανίδου (photos)

Ο ορισμός του στυλ!

17 Αυγούστου 2022 14:11
Μοντέρνο, γουστόζικο και 20 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας: Το παλάτι... γεμάτο βιβλία της Πόπης Τσαπανίδου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες των τελευταίων ουκ ολίγων ετών στην ενημέρωση, με την ίδια να είναι μια μοντέρνα γυναίκα και αυτό να αποτυπώνεται στο σπίτι της στην Κηφισιά, όπου περνά αρκετή ώρα της ημέρας της.

Συχνά λέγεται πως η διακόσμηση του σπιτιού ταιριάζει με τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Και στην περίπτωση της δημοσιογράφου φαίνεται πως ισχύει. Αφηρημένοι πίνακες ζωγραφικής, λιτές γραμμές, απλότητα, γήινα χρώματα και πολλά βιβλία περιγράφουν με λίγα λόγια το σπιτικό που η Πόπη Τσαπανίδου έχει διαμορφώσει με αγάπη και γούστο, αν και πολλές φορές βρίσκεται στο εξωτερικό για τον... ιδιαίτερο έρωτά της.

Ένα σπίτι... γεμάτο γούστο

Ξεκινώντας από τον χώρο του καθιστικού, αυτός φαίνεται να χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο ένα μέρος κυριαρχούν οι γκρι χρωματισμοί και στο υπόλοιπο μέρος οι γήινοι. Η παρουσιάστρια, επίσης, έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τα βιβλία και την τέχνη, γενικότερα, με τη βιβλιοθήκη και αρκετά έργα τέχνης να κοσμούν το σπιτικό της.

Ένα εξίσου όμορφο μέρος, επίσης, είναι το τζάκι της, ένα μέρος ιδανικό για την χαλάρωσή της, καθιστώντας το σπίτι της πάντα ζεστό για τον χειμώνα. Η κουζίνα, παράλληλα, είναι ντυμένη στα λευκά, με την Τσαπανίδου να κάνει κι εκεί επίδειξη γούστου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share