Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σε ειδικό μετά τον χωρισμό η Κατερίνα Καινούργιου; Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η παρουσιάστρια

Το δημοσίευμα που έβαλε «φωτιά»

17 Αυγούστου 2022 12:28
Σε ειδικό μετά τον χωρισμό η Κατερίνα Καινούργιου; Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κατάσταση της Κατερίνας Καινούργιου μοιάζει να μην είναι ιδανική, καθώς τον τελευταίο χρόνο τα προσωπικά της δεν προχωρούν, όπως θα ήθελε η ίδια, κλείνοντας μεταξύ άλλων κι ένα μεγάλο κεφάλαιο με τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το τέλος μοιάζει να είναι οριστικό για την παρουσιάστρια και το κέφι της φαίνεται πως έχει χαθεί, παρά τις αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς δίπλα στον άνθρωπό της, τον Νίκο Κοκλώνη. Απεναντίας, οι φίλοι της, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το «Yes Magazine», της τόνισαν πως οφείλει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού, ώστε να περάσει τις ψυχολογικές αυτές συμπληγάδες.

Yes Magazine Καινούργιου ειδικός

Η τοποθέτησή της για τη βοήθεια ψυχιάτρου και το μεγάλο «βήμα»

Η ίδια η Καινούργιου, άλλωστε, πρόσφατα σε μια διαδικτυακή της επαφή με τους ακολούθους της στο Instagram, όταν ερωτήθηκε από φίλη για το αν έχει αντιμετωπίσει τέτοιου είδους εφιάλτες, όπως οι κρίσεις πανικού, απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. «Θα σου είμαι ειλικρινής… έχω βρεθεί αντιμέτωπη με κρίσεις πανικού! Η καλύτερη βοήθεια είναι να κουβεντιάσεις με έναν ειδικό ( ψυχολόγο ή ακόμα και ψυχίατρο). Δεν είναι ΝΤΡΟΠΗ… είναι φυσιολογικό», επεσήμανε στο Instagram η παρουσιάστρια.

Κατερίνα Καινούργιου για ψυχίατρο

Φαίνεται, πάντως, ότι με τη μοναξιά να χτυπά και πάλι την πόρτα της, η Κατερίνα προχωρά στο «βήμα» του να ζητήσει συμβουλή από ειδικό. «Έχει ανάγκη να ηρεμήσει, να μείνει μόνη της και να περάσει χρόνο με ανθρώπους που την αγαπούν και την νοιάζονται πραγματικά. Ο τελευταίος χρόνος ήταν πολύ έντονος και έχει ανάγκη από ξεκούραση», λένε, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, άνθρωποι του περιβάλλοντός της.

Η Καινούργιου, άλλωστε, γνωρίζει πως οι συνεδρίες με το γιατρό θα τη βοηθήσουν, ώστε να αλλάξει η τύχη της και να προχωρήσει σε μια καλύτερη καθημερινότητα, μετά από μια ιστορία που την ταλαιπώρησε αρκετά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share