Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Η «κατάρρευση» του Σπύρου Παπαδόπουλου: Η πτώχευση και η απόφαση όταν έφτασε σε τέλμα

Οι δύσκολες στιγμές του ηθοποιού

17 Αυγούστου 2022 10:19
Η «κατάρρευση» του Σπύρου Παπαδόπουλου: Η πτώχευση και η απόφαση όταν έφτασε σε τέλμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στην προσωπική το ζωή, έστω κι αν δεν αρέσκεται στην προβολή της, με τον ηθοποιό να έχει φτάσει κάποια στιγμή σε προσωπικό τέλμα.

Ο επί χρόνια παρουσιαστής, που είχε αρκετά να λαμβάνει στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», είχε μιλήσει στο «Ενώπιος Ενωπίω» για αρκετά, όπως η σχέση του με τη θρησκεία, η πτώχευσή του και η μεγάλη μάχη για τη ζωή του.

«Θαυμάζω και καταλαβαίνω τους ανθρώπους που πιστεύουν και τους καταλαβαίνω πολύ, αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύοντας μπορούμε να φτιάξουμε κόσμους και να γίνουμε καλύτεροι», υποστήριξε.

«Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να πιστεύεις, αλλά μέχρι εκεί» είπε αποκαλύπτοντας τους λόγους που στο παρελθόν, ως παιδί, αναγκάστηκε να μείνει σε μοναστήρι.

«Μετέχω στα μυστήρια των μεγάλων εορτών, όπως το Πάσχα, μου αρέσουν τα μικρά εκκλησάκια, τα παλιά μοναστήρια, έχω μείνει σε μοναστήρι για μήνες», επισήμανε και πρόσθεσε: «Έχω μείνει σε μοναστήρι στη Νάξο, στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, λόγω των γνωστών συνθηκών (φτώχειας), με έστελνε η μητέρα μου κάποια καλοκαίρια, γιατί εκείνη δούλευε, για να τρώω καλύτερα, να τρώω αυγά φρέσκα και διάφορα».

Έτσι νίκησε τον καρκίνο

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε για τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και τον καρκίνο στη ζωή του.

«Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. «Είπα “ο καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δικιά μου» ανέφερε, τονίζοντας ότι σνόμπαρε την ασθένεια και ότι ήταν έτοιμος να φύγει.

«Δεν σοκαρίστηκα, όταν έμαθα για τον καρκίνο. Ο γιατρός μου μού το είπε λίγο χοντρά: “Αν δεν έχει διηθήσει την κάψα, θα πας καλά, αν την έχει διηθήσει, δύο-τρεις μήνες το πολύ και ‘έφυγες'”, έτσι μου το είπε. Είπα ok μέχρι εδώ ήταν, φώναξα το γιο μου, του μίλησα, για να ξέρει».

«Μπορεί να οφείλεται στον τρόπο που μεγαλώσαμε, ζούσαμε το σήμερα», είπε για τον τρόπο που αντιμετώπισε την ασθένεια. «Το να σκεφτείς την άλλη εβδομάδα ήσουν οπτιμιστής», ανέφερε για τα δύσκολα και φτωχικά χρόνια που πέρασε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share