Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ήταν μαζί ένα φεγγάρι κι εκείνος έκανε παραμυθένιο γάμο: Ο εφοπλιστής που είχε σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου 7 χρόνια πριν από τον Τσαγκρίδη

Ο... περιπετειώδης έρωτας, το τρίτο πρόσωπο και η γυναίκα που του «έκλεψε» την καρδιά

17 Αυγούστου 2022 10:04
Ήταν μαζί ένα φεγγάρι κι εκείνος έκανε παραμυθένιο γάμο: Ο εφοπλιστής που είχε σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου 7 χρόνια πριν από τον Τσαγκρίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει απασχολήσει πολλές φορές τη δημοσιότητα με τις σχέσεις της, χωρίζοντας εσχάτως μάλλον οριστικά και μετά από ένα «άγριο» παρασκήνιο με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, χωρίς να είναι και η πρώτη φορά που είχε σχέση με κάποιον εφοπλιστή.

Μια τέτοια περίπτωση ήταν επτά χρόνια προτού γνωρίσει τον Τσαγκρίδη, όταν και είχε σχέση με τον αντιπρόεδρο της Iolcos Hellenic Maritime, Θέμη Πετράκη, η οποία όμως φαίνεται πως δεν κράτησε πολύ, ενώ δεν υπάρχουν και κοινές φωτογραφίες τους.

Οι δυο τους, πάντως, είχαν μια αρκετά περιπετειώδη σχέση, στην οποία εμπλεκόταν και η όμορφη οδοντίατρος, Μαριάννα Παπαδοπούλου. Μήλον της έριδος ανάμεσα στις δύο γυναίκες φαίνεται να έχει γίνει ο γοητευτικός επιχειρηματίας, με αφορμή κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν…

Ο εφοπλιστής, στο παρελθόν, ήταν «οπαδός» των εφήμερων σχέσεων. Μία από αυτές τις σχέσεις ήταν με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, η οποία και έληξε άδοξα. Οι τηλεοπτικές κάμερες, ωστόσο, τους «συνέλαβαν» να διασκεδάζουν στο ίδιο μαγαζί στη Μύκονο, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Τότε, όμως, φαινόταν να βρίσκεται σε σχέση με τη Μαριάννα Παπαδοπούλου. Οι δυο τους, μάλιστα, συνδέονταν με μακρόχρονη φιλία πριν γίνουν ζευγάρι. Ωστόσο, η οδοντίατρος ήταν αρραβωνιασμένη, γεγονός που αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα για τον εφοπλιστή. Μετά τον χωρισμό της, λοιπόν, αποφάσισε να ενδώσει στο επίμονο φλερτ του γοητευτικού άνδρα και έτσι φάνηκε ότι η περίοδος κατά την οποία ο Θέμης επιδιδόταν σε ευκαιριακές ερωτικές περιπέτειες είχε περάσει αναπιστρεπτί.

Θέμης Πετράκης εφοπλιστής

Αυτά μέχρι το σημείο, όπου ο εφοπλιστής βρέθηκε στο νησί των ανέμων χωρίς την αγαπημένη του. Τις ίδιες μέρες στο νησί ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου. Οι δυο τους βρέθηκαν στο ίδιο πάρτυ, όπου η τηλεοπτική κάμερα προσπάθησε να καταγράψει το πρόσωπο της, εκεί όπου διασκέδαζε ο εφοπλιστής με την παρέα του και η ίδια προσπάθησε να κρυφτεί. Σύμφωνα με τις φήμες, η Καινούργιου αντέδρασε έτσι, επειδή θέλησε να αποφύγει τον νεαρό εφοπλιστή. Λέγεται, δε, ότι εκείνος είχε επιχειρήσει να την φιλήσει κάτι που δεν ήθελε η Κατερίνα, καθώς τον είχε απορρίψει από καιρό.

Εδώ η κατάσταση περιπλέκεται, καθώς, λέγεται ότι ο Θέμης Πετράκης είχε ενημερώσει τη σύντροφό του για τη σχέση του με την Καινούργιου, λέγοντας της ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ωστόσο, σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον της Κατερίνας Καινούργιου, η ίδια δεν επεδίωκε την επανασύνδεση. Ενώ άλλες πληροφορίες, ήθελαν την παρουσιάστρια στο ρόλο του «κυνηγού».

Πολλές ήταν οι εκδοχές ως προς το θέμα, ανάλογα με τις συμπάθειες και κανείς δεν είναι σίγουρος για το που βρίσκεται η αλήθεια. Το σίγουρο είναι, ότι πολύ σύντομα η ιστορία της Καινούργιου και του εφοπλιστή έληξε άδοξα.

Ο γάμος του Πετράκη που... έπαψε να είναι «κακό παιδί»

Στο τέλος, πάντως, την υπέρτατη ευτυχία βίωσαν ο μέχρι πρότινος περιζήτητος εργένης Θέμης Πετράκης και η εντυπωσιακή σύντροφός του Nina Υankovskiy όταν σφράγισαν τον έρωτα τους με τα δεσμά του γάμου.

Η Αμερικανορωσίδα καλλονή, κόρη εύπορης οικογενείας, είχε έρθει πριν 2 χρόνια για διακοπές στην Ελλάδα και η γνωριμία της με τον Έλληνα εφοπλιστή απέβη «μοιραία», αφού η γλυκειά και πάντα χαμογελαστή Νίνα, που εκτός από καλλονή είναι ένας άνθρωπος με επίπεδο, τρόπους, τρυφερότητα και αυθορμητισμό, κατάφερε να τιθασεύσει τον «άτακτο» μέχρι τότε καρδιοκατακτητή εφοπλιστή, ο οποίος όπως λένε έχει γίνει «άλλος άνθρωπος».

Θέμης Πετράκης σύζυγος

Από την πρώτη τους συνάντηση ο έρωτας υπήρξε κεραυνοβόλος και από τότε έγιναν αχώριστοι, περνώντας τις ώρες τους στο σπίτι του εφοπλιστή στο Λυκαβηττό, ή σε dinner στη Ράτκα, στο Hama, ή στο «21», με φίλους τους όπως ο Χάρης και η Έμιλυ Βαφειά, ο Ντένης και η Βίβιαν Παπαγεωργίου, ο Αλέξης Αρκέντης, ή σε διακοπές στα ελληνικά νησιά επιδιδόμενοι σε θαλάσσια σπορ τα οποία αρέσουν πολύ στον εφοπλιστή, ή σε δημοφιλή χειμερινά θέρετρα όπως το Gstaad ή στο σπίτι τους στην Αράχωβα κάνοντας σκί, ή σε εξωτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς!

Η νύφη εκτός από τον σύζυγό της και την πεθερά της την οποία υπεραγαπά, έχει 3 ακόμα αδυναμίες: Το σκυλάκι της τον Μάρτη, ένα λευκό κανίς μινιατούρα, την μαγειρική, μια που συλλέγει μανιωδώς συνταγές και τα social media!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share