Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κι όμως είναι μεγαλύτερη η Τσαβαλιά: Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας με τον Σεφερλή - Ο Μάρκος 54 ετών κι εκείνη...

Η Έλενα ρίχνει κάτω... κάθε 20άρα

17 Αυγούστου 2022 08:43
Κι όμως είναι μεγαλύτερη η Τσαβαλιά: Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας με τον Σεφερλή - Ο Μάρκος 54 ετών κι εκείνη...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με τη γνωστή ηθοποιό να είναι και από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες, αφού τα χρόνια περνούν κι εκείνη μοιάζει... σαν να μικραίνει, προκαλώντας παραλήρημα σε κάθε «κλικ» της.

Αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο, όμως, είναι η ηλικία της. Η Τσαβαλιά, που ξεκίνησε την καριέρα της το 1984 δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου, δείχνει πραγματικά πολύ μικρότερη, κάνοντας... και 20άρες να ζηλεύουν την ομορφιά της.

Η διαφορά ηλικίας που... εντυπωσιάζει

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ηθοποιός γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1964 και είναι σήμερα 58 ετών. Είναι βέβαιο πως, αν δε σας το λέγαμε, θα μαντεύατε πως είναι γύρω στα 40, με την Τσαβαλιά να είναι πάντα κούκλα.

Ο Μάρκος Σεφερλής, που τελευταία εμφανίστηκε έξαλλος στο θέατρο, από την πλευρά του έχει γεννηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου 1968, με τον ηθοποιό και παρουσιαστή να είναι 54 ετών, κάτι που σημαίνει πως όχι μόνο δεν είναι μεγαλύτερος από την Τσαβαλιά, αλλά είναι μάλιστα κατά τέσσερα χρόνια μικρότερος, γεγονός που ασφαλώς προκαλεί εντύπωση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share