Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022

«Μου έχουν προτείνει πολλές φορές...» - Εξομολογήσεις από τον Γιάννη Μπέζο! (video)

«Η δημοτικότητά μου θα πέσει αμέσως με το που θα πω...»

16 Αυγούστου 2022 22:51
«Μου έχουν προτείνει πολλές φορές...» - Εξομολογήσεις από τον Γιάννη Μπέζο! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα για το νέο σίριαλ που πρωταγωνιστεί, την πολιτική, την τηλεόραση και την οικογένεια του.

«Ο ηθοποιός είναι ένας στρατηγός, όχι ένας στρατιώτης χωρίς αυτόν δεν γίνεται τίποτα αλλιώς παίζει μόνη της η οθόνη. Πρέπει να ζορίσουμε τον εαυτό μας σαν ηθοποιοί, γιατί αλλιώς δεν μπορεί να γίνει μια δουλειά», είπε αρχικά. Παράλληλα, συντετριμμένος με όλη την κατάσταση της πανδημίας ήταν και ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος. Τι συνέβη πριν λίγο καιρό και βγήκε εκτός εαυτού;

Υπάρχουν σταρ στις μέρες μας;

«Δεν βαριέστε αυτά είναι αστεία πράγματα. Σταρ σημαίνει αστέρι, εξαρτάται με ποια ποιότητα φωτίζεις κάτι. Δεν με ενδιαφέρει, είναι έξω από την παιδεία μου, το σταριλίκι είναι παλιομοδίτικο», ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος.

Τα ριάλιτι και η μυθοπλασία και η τηλεόραση του σήμερα

«Ένας κύκλος είναι όλα. Θα ξαναβγούν πάλι τα ριάλιτι. Ο κόσμος τα χλευάζει μην νομίζετε»

«Δεν είναι καλή η τηλεόραση σήμερα. Είναι συντηρητική. Θέλει περισσότερη τόλμη, πρέπει να δούμε νέα πρόσωπα και νέες ιδέες και θέματα στην μυθοπλασία. Δεν είναι τολμηρή η τηλεόραση σήμερα».

Η πολιτική και η δημοτικότητα

«Όχι δεν θα πολιτευόμουνα. Μου έχουν κάνει προτάσεις, γιατί θα μειοψηφήσω αμέσως. Η δημοτικότητα μου θα πέσει αμέσως με το που θα πω αυτά που πιστεύω πραγματικά. Προτιμώ να λέω την αλήθεια, παρά να λέω ψέματα με ένα κόμμα».

«Δεν διδάσκω την ταπεινότητα, αλλά την αλαζονεία. Όχι να κάνω ότι γουστάρω, αλλά να υπάρχει αυτοπεποίθηση», είπε επίσης ο Γιάννης Μπέζος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share