Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο θάνατος συναδέλφου που «τσάκισε» τον Γιώργο Νταλάρα: «Μπροστά στη ζωή και το θάνατο όλα είναι μηδαμινά!»

Το συγκινητικό μήνυμα που είχε αναρτήσει

16 Αυγούστου 2022 21:08
Ο θάνατος συναδέλφου που «τσάκισε» τον Γιώργο Νταλάρα: «Μπροστά στη ζωή και το θάνατο όλα είναι μηδαμινά!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Οι αντιθέσεις που είχα μαζί του στο παρελθόν, με κάνουν να λυπάμαι ακόμα πιο βαθιά». Με τον δικό του τρόπο είχε αποχαιρετήσει το 2018 τον Τζίμη Πανούση ο Γιώργος Νταλάρας, με μήνυμα που δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα στο Facebook. Ο Γιώργος Νταλάρας έγραψε ότι οι μπροστά στη ζωή και στο θάνατο, όλα γίνονται ασήμαντα, μηδαμινά.

Δείτε επίσης: «Ράγισε» ο Γιώργος Νταλάρας: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου...»

Το μήνυμα του Γιώργου Νταλάρα

τζιμησ-πανουσησ-θανατοσ-νταλαρασ-γιωργοσ-μηνυμα-16-8

Έφυγε ένας νέος, ταλαντούχος άνθρωπος, βυθίζοντας στη θλίψη τα παιδιά του, την οικογένειά του. Ένας άνθρωπος που με τη σκέψη του, το χιούμορ του και την οξύτητα του λόγου του ήταν χρήσιμος στην κοινωνία, όπως όλοι οι πραγματικοί καλλιτέχνες. Οι αντιθέσεις που είχα μαζί του στο παρελθόν, με κάνουν να λυπάμαι ακόμα πιο βαθιά. Μπροστά στη ζωή και στο θάνατο, όλα γίνονται ασήμαντα, μηδαμινά. Καλό σου ταξίδι.

Έχει καλλιτεχνική... φλέβα σαν του πατέρα της: Αυτή τη δουλειά κάνει η κόρη του Γιώργου Νταλάρα, Γεωργιάννα

Ο Γιώργος Νταλάρας αποτελεί έναν ιστορικό Έλληνα καλλιτέχνη, φροντίζοντας να ακολουθήσει... το δρόμο αυτόν και η κόρη του, Γεωργιάννα, έστω και όχι από το ίδιο ακριβώς μετερίζι.

Η σχέση μπαμπά και κόρη, είναι ιδιαίτερη και πολύ δυνατή. Ένα παιδί, αγόρι ή κορίτσι, το πρώτο και τον δεύτερο χρόνο είναι προσκολλημένο περισσότερο στη μητέρα του κάτι όμως που φαίνεται να αλλάζει. Στην πρώιμη παιδική ηλικία, όταν δηλαδή το παιδί είναι 3-6 ετών, η επίδραση του πατέρα στην ανατροφή του γίνεται πιο άμεση.

Για ένα κορίτσι, ο μπαμπάς είναι ο ήρωάς του, ο άνθρωπος που το κάνει να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά και αυτό δεν αλλάζει όσα χρόνια και εάν περάσουν. Τα συναισθήματα βέβαια είναι αμοιβαία, καθώς και οι περισσότεροι μπαμπάδες έχουν αδυναμία στις κόρες τους, κάτι που έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών ερευνών.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτό συμβαίνει επειδή τα δύο μέλη αυτά της οικογένειας είναι αντίθετου φύλου συνεπώς δεν υπάρχει ανταγωνισμός (συνειδητός ή υποσυνείδητος), είτε επειδή απλώς ως γνωστόν τα ετερώνυμα έλκονται, όπως δηλαδή και στη σχέση μητέρας-γιου, έτσι και στη σχέση πατέρα-κόρης η διαφορά του φύλου ενισχύει τον δεσμό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share