Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θα πάθετε... ίλιγγο: Αυτά είναι τα λεφτά που έπαιρνε για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Ένα... τσουβάλι χρήματα!

16 Αυγούστου 2022 20:07
Θα πάθετε... ίλιγγο: Αυτά είναι τα λεφτά που έπαιρνε για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ο Σπύρος Παπαδόπουλος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν είναι μονάχα ένας αγαπημένος ηθοποιός, αλλά αποτέλεσε κι έναν εξαιρετικά επιτυχημένο παρουσιαστή, με τον ίδιο να προβάλλει το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», προκαλώντας πολλές φορές απορία για το πόσο στοίχιζε η εκπομπή.

Την απάντηση έχει δώσει η παραγωγός Βίκυ Λάσκαρη, σε αφιέρωμα του περιοδικού «Down Town», η οποία μιλώντας με αριθμούς τόνισε πως η συγκεκριμένη εκπομπή έχει αρκετά έξοδα, με τον Παπαδόπουλο να απαντά και για πιθανά μελλοντικά σχέδια στην τηλεόραση.

Το κόστος της εκπομπής του Παπαδόπουλου

«Η εκπομπή καλύπτει 180 λεπτά, 4 ώρες για το κανάλι. Επίσης φέρνουμε τόσο κόσμο από την επαρχία. Φέρνουμε συλλόγους, χορευτικά groups. Υπάρχουν έξοδα. Δεν βγαίνει πάνω από 9.000 ευρώ η ώρα. Δηλαδή κάτω από 30.000 ευρώ το επεισόδιο», είχε ξεκαθαρίσει.

Μέσα στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η αμοιβή του Σπύρου Παπαδόπουλου, του παραγωγού και του σκηνοθέτη, των ανθρώπων που περιποιούνται τους καλεσμένους, αλλά και τα έξοδα μεταφοράς των celebrities που δίνουν το «παρών» σε κάθε εκπομπή. Σα να λέμε, 120.000 ευρώ τον μήνα.

Κοντά στην "καταστροφή" ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Κοντά στην "καταστροφή" είχε βρεθεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς και παρουσιαστές, ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Ωστόσο, ποια ήταν η γυναίκα που κάποτε πήγε να τον "διαλύσει";

Και όμως, ο παρουσιαστής δεν ήταν η πρώτη σκέψη της παραγωγού Βίκυς Λάσκαρη για το "Στην υγειά μας, ρε παιδιά". Τι είχε γίνει γνωστό;

Η ίδια ήταν παραγωγός της αντίστοιχης εκπομπής που έκανε η Σεμίνα Διγενή στην ΕΡΤ πριν από χρόνια. Όταν η Σεμίνα έφυγε για τον Alpha, ο Τζώνη Καλημέρης της ζήτησε να καλύψουν το κενό με μια μουσική εκπομπή. Για πολλές μέρες έσβηνε κι έγραφε ονόματα σε μια ατζέντα. Ποιοι ήταν οι επικρατέστεροι; Και όμως, το όνομα της Ρούλας Κορομηλά είχε πέσει πρώτο στο τραπέζι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share