Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζέτα Μακρυπούλια: Η αμηχανία on air όταν αναφέρθηκε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη (video)

Φοβερή σκηνή!

16 Αυγούστου 2022 17:34
Ζέτα Μακρυπούλια: Η αμηχανία on air όταν αναφέρθηκε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ακόμα φοβερή στιγμή, όπως αυτές που μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, μας χάρισε το Ρουκ Ζουκ. Η αγαπημένη εκπομπή, η οποία ρίχνει αυλαία σήμερα για το καλοκαίρι, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μας έδωσε ουκ ολίγα τηλεοπτικά μαργαριτάρια.

Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν βρίσκεται στο προσκήνιο κάποιος παίκτης, αλλά… η ίδια η Ζέτα Μακρυπούλια. Λόγος ήταν η αναφορά της στον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τον οποίο βρισκόταν σε σχέση για πολλά χρόνια, αλλά και η εμφανής αμηχανία στο πρόσωπό της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παίκτρια που βρέθηκε στον τελικό κλήθηκε να πει «χώρες με Προεδρική Δημοκρατία». Ωστόσο δυσκολεύτηκε αρκετά, με αποτέλεσμα να την βοηθήσει η παρουσιάστρια.

«Ξέρεις από ποια χώρα κατάγεται η Άννα Βίσση;» ρωτάει στην αρχή για να λάβει αρνητική απάντηση. Στη συνέχεια επανέρχεται «από ποια χώρα κατάγεται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης;» με την αμηχανία να καταγράφεται στο πρόσωπό της…

Το μαρτύριο της Ζέτας Μακρυπούλια και η ατάκα που θα συζητηθεί: «Περνούσα τόσο άσχημα σε σίριαλ που ζήταγα να πεθάνει η πρωταγωνίστρια»

Η Ζέτα Μακρυπούλια που θέλει να κυλούν όλα ήρεμα στα επαγγελματικά της, σε παλαιότερη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι περνούσε τόσο άσχημα σε σίριαλ που ζητούσε «να πεθάνει η πρωταγωνίστρια». Παράλληλα, η Βάσω Γουλιελμάκη είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Love It» και είχε αποκαλύχει το λόγο που ζήλευε παλιά την Ζέτα Μακρυπούλια.

Μιλώντας στο InStyle η ηθοποιός σημείωσε ότι στις φιλίες της έχει απαιτήσεις και αυτές δεν είναι άλλες από εχεμύθεια, ειλικρίνεια, χιούμορ και ευθύτητα.

«Έχω χαλάσει φιλία με μια φίλη μου, που δεν της το έχω πει ποτέ και ελπίζω κάποτε να δοθεί η ευκαιρία , γιατί τότε απλώς εξαφανίστηκα. Της είχα εκμυστηρευτεί κάτι δικό μου, πολύ προσωπικό, κι εκείνη το είπε σε κάποιον κοινό μας συνεργάτη. Σε αυτό τον χώρο υπάρχει αυτή η ευκολία, όλοι να ξέρουμε για όλους και ο ένας πίσω από την πλάτη του άλλου να λέει διάφορα.

Ο κοινός μας συνεργάτης, ήρθε και μου το είπε. Δεν ήταν κάτι τόσο φοβερό, αλλά επειδή εγώ το μοιράστηκα με τη φίλη μου δεν ήθελα να το ξέρει κάποιος άλλος. Μόλις, το έμαθα, παρόλο που ήμασταν πάρα πολύ φίλες, έσπασε τόσο ριζικά το γυαλί, που απλώς δεν την ξαναπήρα τηλέφωνο ποτέ», εξήγησε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share