Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ήταν μόλις 24 ετών όταν έκαναν σχέση κι εκείνος... - Δεν περνά απαρατήρητη η διαφορά ηλικίας Ρούλας Κορομηλά και Πάνου Μιχαλόπουλου

Δεν ήταν και λίγα...

16 Αυγούστου 2022 13:42
Ήταν μόλις 24 ετών όταν έκαναν σχέση κι εκείνος... - Δεν περνά απαρατήρητη η διαφορά ηλικίας Ρούλας Κορομηλά και Πάνου Μιχαλόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά έχει γράψει την ιστορία της στην ελληνική τηλεόραση και είναι από τις αγαπημένες της εγχώριας showbiz, ξεκινώντας να γίνεται γνωστή από το γάμο με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, ο οποίος δεν είχε καταλήξει... με βελούδινο τρόπο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1981 και ερωτεύτηκαν τρελά. Ο γάμος τους έγινε επτά χρόνια αργότερα, δηλαδή το 1988. Ήταν ο δεύτερος γάμος για τον Πάνο Μιχαλόπουλο και ο πρώτος για τη Ρούλα Κορομηλά, για να ακολουθήσει μια σειρά από άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της.

Το ναυάγιο του γάμου και η διαφορά ηλικίας

Ωστόσο, δύο χρόνια μετά το γάμο τους, χώρισαν. Μάλιστα, δεν έχουν κρατήσει καν φιλικές σχέσεις. Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο Πάνος Μιχαλόπουλος, είχε αποκαλύψει πως βοήθησε τη Ρούλα να κάνει τον «Πρωινό καφέ». «Ήμουν ένα σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον ΑΝΤ1» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός με τις δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως ο χωρισμός τους δεν ήταν ήρεμος.

Πάνος Μιχαλόπουλος Ρούλα Κορομηλά γάμος

Η Κορομηλά, μάλιστα, γεννηθείσα το 1957, ήταν αρκετά νέα όταν συνήψε σχέση με τον πασίγνωστο Μιχαλόπουλο, αφού ήταν 24 ετών. Από την πλευρά του, ο γεννημένος το 1949 καλλιτέχνης ήταν ήδη στα 32, που σημαίνει πως στο γάμο... σαραντάριζε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share