Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν είναι μόνο η Φαμέλη: Μυστικός γάμος για πρωταγωνιστή του «Σασμού» και των «Άγριων Μελισσών»!

Περνά βέρες άμεσα με την αγαπημένη του

16 Αυγούστου 2022 10:50
Δεν είναι μόνο η Φαμέλη: Μυστικός γάμος για πρωταγωνιστή του «Σασμού» και των «Άγριων Μελισσών»!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φαίνεται πως βρισκόμαστε σε... καλοκαίρι γάμων και γεννήσεων για ουκ ολίγους ηθοποιούς, με αρκετούς εκ αυτών να έχουν συνδέσει το όνομά τους με το «Σασμό» και τις «Άγριες Μέλισσες», φέρνοντας διαρκώς χαρές σε μια παρέα, που γράφει ιστορία στην τηλεόραση.

Τον τελευταίο καιρό, άλλωστε, ακούγεται πολύ έντονα πως η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη σκοπεύει να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Θανάση Τότσικα, αδελφό του Αποστόλη. Δεν είναι, όμως, η μόνη πρωταγωνίστρια των δύο σειρών που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού ένας ακόμη ηθοποιός τους, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, αναμένεται να κάνει το ίδιο.

Ο λόγος γίνεται για τον «Μελέτη», τον Γιώργο Γεροντιδάκη, που έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Άσπας Κωνσταντοπούλου. Οι δυο τους προσπαθούν να μην προβάλλουν τη σχέση τους και πολλοί, μάλιστα, έχουν εκπλαγεί από την είδηση πως παντρεύονται, καθώς δε γνώριζαν το παραμικρό.

Γιώργος Γεροντιδάκης και Άσπα Κωνσταντοπούλου

Έτοιμος... για κρεμάλα ο «Μελέτης»

Φίλοι και συγγενείς έσπευσαν να τους συγχαρούν, αν και ο Γεροντιδάκης επεσήμανε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο σε δημόσια τοποθέτηση. Ο σεμνός και αθόρυβος ηθοποιός που έχει λατρευτεί από τον κόσμο για την εκπληκτική υποκριτική του ικανότητα, όμως, φαίνεται πως θα κάνει τους συντελεστές των δύο σειρών σύντομα... να φάνε κουφέτα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα παρασκήνια των «Άγριων Μελισσών», με την Άσπα μάλιστα να αναλαμβάνει την ιδιαίτερη εμφάνισή του με το eyepatch, που είχαμε συνηθίσει την τελευταία διετία στο ρόλο του Μελέτη. Η ίδια, άλλωστε, επιμελήθηκε κάθε είδους... μεταμόρφωση, που εντυπωσίασε στη σειρά του ΑΝΤ1.

Παρά τις διαψεύσεις τους, λοιπόν, ετοιμάζουν τα στέφανα που θα φορέσουν. Αυτό πρόκειται να συμβεί άμεσα, καθώς ο ηθοποιός δε θέλει άλλες υποχρεώσεις παράλληλα με τα γυρίσματα του «Σασμού», «σφραγίζοντας» έτσι τον έρωτά του και μένοντας απόλυτα προσηλωμένος για ένα δεύτερο κύκλο, που θα συναρπάσσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share