Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το παράπονο της Ιωάννας Τούνη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Μην βάζεις στο στόμα μου...»

«Δεν είπα ότι δεν έβγαλες καμία, είπα...»

16 Αυγούστου 2022 10:47
Το παράπονο της Ιωάννας Τούνη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Μην βάζεις στο στόμα μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι διακοπές φτάνουν προς το τέλος τους για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και όπως μαρτυρά η Instagrammer μέσα από ένα story που ανάρτησε, έχει ένα μικρό παράπονο από τον αγαπημένο της. Παράλληλα, διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε μερικές εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Όπως αναφέρει στο insta story της, ενώ βρίσκονται στην Κρήτη εδώ και τέσσερις ημέρες, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν της έχει αφιερώσει καθόλου χρόνου, προκειμένου να τραβήξουν νέες φωτογραφίες. Στο βίντεο που δημοσίευσε, το ζευγάρι βρίσκεται σε παραλία του νησιού, την οποία επισκέφτηκαν για να απολαύσουν τις βουτιές τους.

«Μην βάζεις στο στόμα μου...»

«Πώς νιώθεις θέλω να μου πεις, που είμαστε εδώ τέσσερις ημέρες και έχεις βγάλει μια φωτογραφία μόνο το κορίτσι σου», ακούγεται να λέει στον Δημήτρη Αλεξάνδρου η Ιωάννα Τούνη.

Αφού εκείνος αρνήθηκε τα λεγόμενά της, αναφέροντας πως την έχει βγάλει κάποιες φωτογραφίες, εκείνη με χιουμοριστική διάθεση του απάντησε πως σκοπεύει να... βρει κάποιον άλλο για τον ρόλο του φωτογράφου.

«Δεν είπα ότι δεν έβγαλες καμία, είπα μία. Μην βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν τα έχω πει ποτέ. Θα βρω κάποιον άλλο. Τον γιο σου», σχολίασε γελώντας η Ιωάννα Τούνη αναφερόμενη στο μωρό που περιμένουν.

Δείτε το βίντεο:

Ανυπόφορη πλέον η Ιωάννα Τούνη: Το ξέσπασμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου και η «ευχή» που έδωσε

Η Ιωάννα Τούνη έχει γενέθλια και έχει ήδη σβήσει κεράκια από δύο τούρτες. Η Instagrammer που διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, κλείνει σήμερα τα 29 και το γιορτάζει μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και φίλους της.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι παρέα με κοντινά του άτομα ήταν στην παραλία, όταν κατέφτασε μία μεγάλη ροζ τούρτα.

Η Ιωάννα Τούνη φορούσε ένα φούξια μπικίνι και φαινόταν πλέον καθαρά η φουσκωμένη κοιλιά της. Όταν έσβηνε τα κεράκια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της είπε με χιούμορ την ώρα της ευχής: «Με λιγότερα νεύρα, και να ‘ναι αγόρι». Οι φίλοι της απαθανάτισαν τη στιγμή με τα κινητά τηλέφωνά τους και τα σχετικά βίντεο αναδημοσίευσε με τη σειρά της η Ιωάννα Τούνη στο προφίλ της στο Instagram.

Ακόμη, σήμερα οι φίλες της έχουν οργανώσει το λεγόμενο «gender reveal party», προκειμένου το ζευγάρι να μάθει το φύλο του μωρού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share