Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Δισεκατομμυριούχα αλλά... με καβούρια στις τσέπες η Αθηνά Ωνάση - Το περιστατικό σε εστιατόριο που θα έκανε τον Αριστοτέλη να ψάχνεται να κρυφτεί

Δεν τη λες και... κουβαρντού

16 Αυγούστου 2022 08:21
Δισεκατομμυριούχα αλλά... με καβούρια στις τσέπες η Αθηνά Ωνάση - Το περιστατικό σε εστιατόριο που θα έκανε τον Αριστοτέλη να ψάχνεται να κρυφτεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση μπορεί, όπως λένε αρκετοί, να έχει μοιάσει στον παππού της, Αριστοτέλη, ως προς τον χαρακτήρα, αλλά μάλλον δεν ισχύει ακριβώς το ίδιο ως προς το οικονομικό κομμάτι, με την ίδια να μην είναι και... κουβαρντού όπως εκείνος.

Ο άλλοτε πιστός της σύμβουλος, Αλέξης Μανθεάκης, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, είχε μιλήσει, εκτός του διαχρονικού παραπόνου που είχε, για ένα περιστατικό σε εστιατόριο, λίγο καιρό μετά το διαζύγιό της, προκαλώντας αίσθηση.

Η πίστη στην κατάρα και... το περιστατικό στο εστιατόριο

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η ζωή της Αθηνάς είναι μόνο τα άλογα. Πλέοντα μόνα πρόσωπα με τα οποία κάνει παρέα είναι ο πρώτος της προπονητής στην ιππασία και η γυναίκα του. Ένας άνθρωπος που βρίσκεται κοντά της μου έχει πει πως τα τελευταία δυο χρόνια είναι ιδιαίτερα απόμακρη και λιγομίλητη. Ήταν 13 ετών όταν τη γνώρισα και από τότε σε μια συνέντευξη μου στην εφημερίδα Τα Νέα την είχα χαρακτηρίσει «Κούκλα από ατσάλι». Έμαθα πως σχετικά πρόσφατα απέλυσε το σοφέρ και σωματοφύλακα της, ύστερα από 15 χρόνια που τον είχε δίπλα της.

Μάλιστα, ο Γκι - όπως είναι το όνομα του - ενημερώθηκε από το δικηγόρο της πως απολύεται με εντολή της. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έβαζε το κεφάλι του στον ντορβά για την Αθηνά» εξήγησε στο people ο Αλέξης Μανθεάκης και συνέχισε: «Μέσα σε όλα αυτά τα χρονιά που την ξέρω μου έκανε εντύπωση που πούλησε όχι μόνο όλη της την περιουσία στην Ελλάδα, αλλά και κάποια κοσμήματα της μητέρας της. Η αξία τους ήταν γύρω στα 7 εκατ. δολάρια. Τα συγκεκριμένα χρήματα είναι μια σταγόνα στον ωκεανό για εκείνη ή η αξία μισού αλόγου. Πολλοί είπαν πως με τη συγκεκριμένη κίνηση ήθελε να απαλλαγεί από την κατάρα της οικογένειας Ωνάση».

Τι πιστεύει όμως ο ίδιος σχετικά με αυτή την «κατάρα»;

«Η κατάρα των Ωνάσηδων είναι οι λανθασμένες επιλογές των μελών της οικογένειας, αποφάσεις που οδήγησαν σε τραγικές καταστάσεις. Ο Αλέξανδρος Ωνάσης παρακαλούσε τον πατέρα του να του αγοράσει ελικόπτερο, διότι το αμφίβιο αεροπλάνο με το οποίο πήγαιναν στο Σκορπιό ήταν επικίνδυνο, και ο Ωνάσης από τσιγκουνιά δεν το αγόρασε. Την τσιγκουνιά λίγο πολύ την έχουν όλοι οι πλούσιοι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την Αθηνά να πηγαίνει σε ένα hi end εστιατόριο του Σάο Πάολο και στο τέλος να σχολιάζει τον ακριβό λογαριασμό αντί το μενού».

Τέλος, ο άνθρωπος που έχει ζήσει από κοντά όχι μόνο την Αθηνά αλλά και την οικογένειά της είπε: «Έχει τα χρόνια του Χριστού, τα χρόνια που κλείνουν μεγάλα κεφάλαια της ζωής. Πιστεύω πως η Αθηνά βρίσκεται σε μια δίνη εσωστρέφειας. Η απιστία του Ντότα ήταν μεγάλο πλήγμα για εκείνη. Δεκαπέντε μέρες μετά το γάμο τους βρήκε μια γυναίκα την οποία πλήρωνε για να πηγαίνει μαζί της. Αυτό ισοπέδωσε την Αθηνά. Εδώ και χρόνια έχει κλειστεί στον εαυτό της.'Εχετε δει ποτέ την Αθηνά να χορεύει; Να διασκεδάζει και να πηγαίνει σε μια εκδήλωση που δεν έχει σχέση με τα άλογα; Ενώ θα μπορούσε να δημιουργήσει μια οικογένεια, θεωρώ πως δεν έχει τη συγκεκριμένη ψυχοσύνθεση και διάθεση. Πιστεύω ότι η Αθηνά θα είναι ο τελευταίος κρίκος της δυναστείας Ωνάση. Αλλά και πάλι αυτό είναι θέμα επιλογών. Επέλεξε να απομακρύνει από κοντά της την οικογένεια της και ανθρώπους που τη στήριζαν. Διάλεξε να πάρει άλλο δρόμο. Μακάρι να της βγει σε καλό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share