Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πόσο χρονών είσαι άραγε Σπύρο Παπαδόπουλε; Δεν του φαίνεται καθόλου

Παραμένει πολύ γοητευτικός!

15 Αυγούστου 2022 21:43
Πόσο χρονών είσαι άραγε Σπύρο Παπαδόπουλε; Δεν του φαίνεται καθόλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι Έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών, ο οποίος έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση, τόσο μέσα από τις σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει όσο και μέσα από την πολύ επιτυχημένη εκπομπή του "Στην Υγείας μας Ρε Παιδιά".

Η αλήθεια είναι ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, βρίσκεται πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και μαζί του έχουμε μεγαλώσει. Ωστόσο, τα χρόνια περνάνε και δεν το καταλαβαίνουμε.

Πόσο χρονών είσαι άραγε Σπύρο Παπαδόπουλε; Δεν του φαίνεται καθόλου

Άραγε πόσο χρονών είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

Γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου του 1955, επομένως είναι 67 χρονών, ακόμα και αν δεν του φαίνεται.

Ξεκάθαρος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Από αυτά τα 2 πράγματα πάσχισε να κρατήσει μακριά τον γιο του, Αλέξανδρο

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, Σπύρος Παπαδόπουλος, έχει μπει στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού μέσα από την εκπομπή Στην Υγειά μας. Πόσοι όμως γνωρίζουν για τον γιο του μεγάλου παρουσιαστή, Αλέξανδρο;

Ο γιος του γνωστού ηθοποιού, είναι 28 χρονών, μένει μακριά από την δημοσιότητα και μοιάζει πολύ στον πατέρα του. Ο Αλέξανδρος, δεν έχει κάποια σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο καθώς έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός.

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε αναφέρει πως με την μητέρα του έκαναν ό,τι μπορούσαν έτσι ώστε ο γιος τους να μείνει μακριά από αυτόν τον χώρο.

γιος Σπύρου Παπαδόπουλου

Οι δηλώσεις του παρουσιαστή για τον γιο του Αλέξανδρο

Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, τον οποίο ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει μόνο μία φορά και αυτή σε τυχαία έξοδό ’’πατέρα και γιου’’ στα μπουζούκια, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του θεάματος και της υποκριτικής, καθώς όπως είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν μακριά από αυτό τον χώρο.

Μάλιστα, όπως είχε σχολιάσει στη συνέντευξή του αυτή ο ηθοποιός και παρουσιαστής, ακόμα και αν χρειαζόταν να δουλεύει κάποιος από τους δύο, πάντα ο άλλος έμενε πίσω ώστε ο μικρός να μη μεγαλώσει στα παρασκήνια ενός θεάτρου!

Βέβαια ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε αποκαλύψει πώς εκτός από την υποκριτική πάσχισε να τον κρατήσει μακριά και από τις μηχανές.

Το πρόβλημα υγείας

Επίσης, όπως είχε εξομολογηθεί πριν από μερικά χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τη σχέση του για τον γιο του, είχε πει: «Όταν προέκυψε το σοβαρό θέμα με την υγεία μου, τον έπιασα και του τα είπα όλα. Καθαρά. Και ήταν δίπλα μου “σπαθί”. Είναι το μεγάλο καμάρι μου ο γιος μου. Το πιο ακριβό, αλλά και το πιο ξεχωριστό δώρο της ζωής μου».

Η ηθοποιός και μητέρα του Αλέξανδρου, Αθηνά Τσιλύρα, σε παλιότερη συνέντευξή της, σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να έχει κάνει και άλλα παιδιά, απάντησε: «Ναι, θα ήθελα πολύ. Όχι µόνο δικά µου. Ήθελα και να υιοθετήσω! Και βέβαια να τα μεγαλώσω εγώ. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, δεν κουράζοµαι καθόλου µαζί τους. Θα ήθελα να έχω πολλά παιδιά, µη σου πω τον αριθµό και τροµάξεις! (σ.σ.: γελάει). Θα είχα πουλµανάκι και θα πηγαίναμε οπουδήποτε.

Λατρεύω αυτή την εικόνα ενός σπιτιού, µιας οικογένειας που εμφανίζονται παιδιά από παντού. Τη φασαρία τους, τα παιχνίδια τους, την ενέργειά τους, τους τσακωμούς τους, την κούρασή τους. ∆εν ξέρω γιατί, αλλά µαζί τους είναι σαν να µην υπάρχει τέλος και αρχή, µόνο ζωή. Και θεωρώ ότι έτσι μεγαλώνουν και πιο καλά, γιατί μαθαίνουν να μοιράζονται. ∆εν έγινε. ∆εν πειράζει.

Το πιστεύω – αν κάτι δεν σου το δίνει η ζωή, είναι µόνο για καλό. ∆εν πρέπει να πιέζεις και να σπρώχνεις τα πράγματα. Γενικότερα δεν πρέπει να το κάνεις… Καµιά φορά σκέφτοµαι ότι εάν είχα τόσα παιδιά, δεν θα έκανα τίποτε άλλο στη ζωή µου. Ίσως ποθούσα πιο πολύ να γυρίσω στο θέατρο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share