Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε την κόρη της σε μια σπάνια φωτογραφία

Στιγμές ανεκτίμητης αξίας

15 Αυγούστου 2022 19:05
Βάσω Λασκαράκη: Δείτε την κόρη της σε μια σπάνια φωτογραφία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ταλαντούχα ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη, βρίσκεται στην πανέμορφη Κρήτη, για διακοπές και μαζί της έχει και την κορούλα της Εύα.

Η ηθοποιός διακοπάρει στο νησί από όπου κατάγεται ο άντρας της, σεφ Λευτέρης Σουλτάτος και έχει εκεί σπίτι.

Η Βάσω Λασκαράκη, βρέθηκε σε μια από τις όμορφες παραλίες της Κρήτης και φωτογράφησε την κόρη της να τρέχει ανέμελα προς την θάλασσα.

Η ηθοποιός, πόστατε στο instagram την υπέροχη αυτή φωτογραφία, με την κόρη της, που έχει αποκτήσει μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και έγραψε στην λεζάντα: "Η Κρήτη μας …..Εύα μου".

Δείτε εδώ την υπέροχη φωτογραφία

«Τρέμει» η Βάσω Λασκαράκη: Αποκάλυψε τη σχέση της κόρης της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη για την 8χρονη κόρη της, την δουλειά με τους γονείς της που είχαν συνεργείο καθαρισμού, το νέο επαγγελματικό βήμα και τον σκηνοθέτη που της ζήτησε να γίνει ξανθιά.

«Ξανθιά έγινα γιατί το ήθελε το κανάλι και ο σκηνοθέτης στην «Πολυκατοικία», μου είπαν ότι έτσι θα μου δώσουν τον ρόλο.

Σουλτάτος Λασκαράκη

Αγχώνομαι πάρα πολύ και πανικοβάλλομαι με τις υποχρεώσεις. Ο Λεύτερης είναι κατεξοχήν βοηθητικός και για τους φίλους μας, κάτι που είναι δυσεύρετο στους άνδρες. Δεν ξέρω αν περιμένεις να έρθει (ένας γάμος, μια σχέση), έτσι τα έφερε η ζωή χωρίς να το πολυσκεφτώ», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

Η Βάσω Λασκαράκη είπε στη συνέχεια: «Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που σε παρασύρει.

Η σχέση της Εύας με τον Λευτέρη είναι τέλεια και είναι ένα παιδί ανοιχτόκαρδο και ζωντανό. Η κόρη μου ξέρει ότι οι γονείς της είναι αναγνωρίσιμοι, είναι ένα παιδί που εκφράζεται.

Θα ήθελα κι άλλο παιδάκι, αν ο μη γένοιτο… μου αρέσει η οικογένεια, θα ήταν κάτι πολύ ενωτικό, αλλά δεν τρελαίνομαι. Έχω ψυχαναγκασμούς, δεν μπορώ να κοιμηθώ με πιάτα στον νεροχύτη».

«Αρνάκι» ο Λευτέρης Σουλτάτος: «Την πρώτη κίνηση την έκανε η Βάσω Λασκαράκη»

Στο DownTown Κύπρου μίλησε ο Λευτέρης Σουλτάτος. Και αποκάλυψε κάτι για την σχέση του με την Βάσω Λασκαράκη που δεν γνωρίζαμε. Ήξερες εσύ πως η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα και να τον πλησιάσει; Ναι, το έκανε και μπράβο της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share