Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022

Πήραν διαζύγιο και κόντεψε να τον «διαλύσει» οικονομικά: Η ηθοποιός που παντρεύτηκε πριν από την Τσαβαλιά ο Μάρκος Σεφερλής και τα 1.2 εκατ. ευρώ

Ο δύσκολος χωρισμός και η... επίμαχη βίλα

15 Αυγούστου 2022 15:00
Πήραν διαζύγιο και κόντεψε να τον «διαλύσει» οικονομικά: Η ηθοποιός που παντρεύτηκε πριν από την Τσαβαλιά ο Μάρκος Σεφερλής και τα 1.2 εκατ. ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι σε έναν ευτυχισμένο γάμο με την Έλενα Τσαβαλιά και επαγγελματικά βρίσκεται στα καλύτερά του, αν και δεν ήταν τα πάντα τόσο βελούδινα.

Ο αγαπημένος κωμικός, που και σήμερα απολαμβάνει την καθολική αγάπη του κοινού, συνηθίζει στις παραστάσεις που ανεβάζει στο Δελφινάριο συνεργάζεται αρκετές φορές με την σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά. Ωστόσο ο ίδιος στο παρελθόν υπήρξε ξανά παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Έλσα Μιχαλακοπούλου.

Ο δύσκολος χωρισμός και η... επίμαχη βίλα

Βέβαια, ο χωρισμός του Μάρκου Σεφερλή από την Έλσα Μιχαλακοπούλου δεν υπήρξε και τόσο… ρόδινος.

Την περίοδο εκείνη, τα δημοσιεύματα έλεγαν ότι η ηθοποιός είχε εξωσυζυγική σχέση με γνωστό συνάδελφο και συνεργάτη τους. Μετά από χρόνια τη σεζόν 2014-2015 κι ενώ ο Μάρκος Σεφερλής παρουσίασε μαζί με την νυν σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega Channel «MEGA Με Μία» είχε αποκαλύψει πως για 3 μήνες έπαιζε στην ίδια θεατρική παράσταση μαζί με την πρώην σύζυγό του και τον εραστή της, και ο λόγος που το έκανε, ήταν διότι δεν ήθελε να τινάξει την παράσταση στον αέρα.

Μια μεγάλη αγάπη, μια σκληρή δικαστική διαμάχη κι ένα διαζύγιο που άφησε εποχή είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν σήμερα την εκρηκτική σχέση ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και την πρώην σύντροφο της ζωής του -επίσης ηθοποιό- Έλσα Μιχαλακοπούλου.

Οι δυο τους από το 2003-δεν είναι μαζί. Το 2001 είχαν αγοράσει από κοινού μια βίλα στην περιοχή της Βούλας η οποία όμως βγήκε σε πλειστηριασμό. Το εικοσαετές δάνειο που είχε πάρει το ζευγάρι για την αγορά του σπιτιού με δόση 5.500 ευρώ το μήνα σταμάτησε να αποπληρώνεται. Το σπίτι έχει εκτιμηθεί από τον αρμόδιο δικαστικό επιμελητή στο ποσό του 1.200.000 ευρώ, ενώ ως πρώτη τιμή αγοράς του για τον πλειστηριασμό έχει οριστεί το ποσό των 800.000 ευρώ.

Μετά από έξι χρόνια σχέσης με την Έλενα Τσαβαλιά, το ζευγάρι παντρεύτηκε τελικά το 2009 και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Χάρη.

Το ζευγάρι αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε σε παράσταση του Μικρού Άλσους, την οποία θα ανέβαζε ο Μάρκος Σεφερλής. «Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο», είχε δηλώσει η Έλενα γελώντας, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής είχε πει: «Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε ως ηθοποιός, αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα ότι θα την ακούω κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή».

Όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όπως είχαν πει λέγοντας στη συνέχεια: «Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα», είχε δηλώσει ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share