Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

Κόντεψαν να παντρευτούν και μετά γνώρισε την Καραβάτου: Η άγνωστη σχέση του Κρατερού Κατσούλη με πασίγνωστη ηθοποιό (photo)

Ο λόγος που χώρισαν

15 Αυγούστου 2022 14:35
Κόντεψαν να παντρευτούν και μετά γνώρισε την Καραβάτου: Η άγνωστη σχέση του Κρατερού Κατσούλη με πασίγνωστη ηθοποιό (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου εδώ και έναν χρόνο δεν είναι πια μαζί, ανακοινώνοντας δημοσίως το διαζύγιό τους, με τον ηθοποιό να αναφέρεται σε αρκετές του συνεντεύξεις στους λόγους.

Ο γνωστός ηθοποιός, όπως γνωρίζουμε, ήταν παντρεμένος με την παρουσιάστρια της εκπομπής του Mega, «Τι λες τώρα!», και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά την Αέλια και τον Αρίωνα. Μάλιστα οι δύο τους για χρόνια παρουσίαζαν μαζί καθημερινή εκπομπή σε Open και μετέπειτα στο Star. Αυτό που ίσως δεν είναι πολύ γνωστό για τον ηθοποιό είναι η προηγούμενη σχέση του, πριν την Κατερίνα Καραβάτου.

Η σχέση με συνάδελφό του και ο λόγος που χώρισαν πριν από το γάμο

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός είχε κάποτε σχέση με συνάδελφό του, η οποία πλέον δεν συμμετέχει σε κάποιο σήριαλ στην τηλεόραση, αλλά την εποχή που ήταν μαζί, υπήρξε αρκετά αναγνωρίσιμη.

Ο Κρατερός Κατσούλης για χρόνια είχε σχέση με την ηθοποιό, Εύα Κοτανίδη, ωστόσο, το 2007 το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, προκαλώντας έκπληξη, αφού πολλοί πίστευαν ότι η σχέση τους θα κατέληγε σε γάμο.

Κρατερός Κατσούλης και Εύα Κοτανίδη

Τότε δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως το ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό, λόγω πιεσμένου προγράμματος, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως πρόσφατα ο Κρατερός Κατσούλης δήλωσε πως με την Κατερίνα Καραβάτου είχε φτάσει σε σημείο να βλέπονται περισσότερο στην εκπομπή, παρά εκτός της δουλειάς τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share